Cărți care vor deveni filme în 2016

movie

Am citit Gone Girl în 3 zile. Mai exact, în aproximativ 3 nopți. Știam că o să se ecranizeze și abia așteptam să ajung acasă să citesc, iar dimineața eram nerăbdătoare să ajung la metrou ca să continui lectura până la birou, doar ca să termin până la lansare. Când a apărut filmul m-am bucurat atât de tare și am fost așa de nerăbdătoare să-l vâd încât m-am dus singură, într-o duminică dimineață, să fiu sigură că nu o să fie aglomerat și o să-l văd în liniște.

Cam așa de mult îmi plac mie ecranizările cărților. Nu aș putea niciodată să văd fimul și abia apoi să citesc cartea, pur și simplu nu mi se mai pare în nici un fel interesant. Astfel că, am fost curioasă să știu ce cărți vor fi ecranizate în 2016 ca să am timp să fiu la zi cu lectura. 🙂

Mai jos găsiți cele cărțile/filmele care mi-au atras mie atenția:

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *