Cartea de colorat pentru adulți Sherlock Holmes

Fanii celebrului serial britanic ”Sherlock” pot achiziționa acum prima carte de colorat oficială pentru adulți inspirată din îndrăgitul serial, Sherlock: The Mind Palace: A Coloring Book Adventure, care conține peste 50 de ilustrații alb-negru inspirate din scenele și personajele popularului serial, adevărate opere de artă realizate de ilustratorul de origine britanică Mike Collins. Cartea conține indicii ascunse, câte unul pentru fiecare episod, care pot fi descoperite doar colorând imaginile spectaculoase care conturează fascinanta lume a detectivului Sherlock Holmes.

”Sherlock” este un serial britanic de mare succes internațional, produs de compania Hartswood Films și postul de televiziune britanic BBC și difuzat în peste 200 de țări, cu actorii Benedict Cumberbatch în rolul lui Sherlock Holmes și Martin Freeman în rolul doctorului John Watson. Până în prezent au fost difuzate primele trei sezoane ale apreciatului serial (2010, 2012, 2014), care au avut un număr total de nouă episoade a câte 85 – 90 de minute fiecare. Cel de-al patrulea sezon este în curs de filmare și va fi difuzat în anul 2017.

Personajul Sherlock Holmes a fost creat de autorul de origine britanică Sir Arthur Conan Doyle și este primul detectiv particular care a apărut într-o serie de romane polițiste, cel mai renumit detectiv din toate timpurile, care rezolvă numeroase cazuri dificile împreună cu partenerul său, doctorul John Watson.

Sherlock este un detectiv genial, recunoscut pentru raționamentul său logic, abilitățile sale de deghizare, inteligența sa, atenția la detalii, capacitatea impresionantă de deducție, spiritul de observație dezvoltat și creionarea unor concluzii ample bazate pe observații de moment, precum și pentru cunoștintele sale vaste de literatură, filosofie, astronomie, politică, botanică, geologie, chimie, anatomie, medicină legală și drept.

Personajul Sherlock Holmes a apărut prima oară în anul 1887 și a fost inclus în patru romane: ”A Study in Scarlet”, ”The Sign of the Four”, ”The Hound of the Baskervilles”, ”The Valley of Fear” și în 56 de nuvele reunite ulterior în cinci antologii: ”The Adventures of Sherlock Holmes”, ”The Memoirs of Sherlock Holmes”, ”The Return of Sherlock Holmes”, ”His Last Bow”, ”The Case-Book of Sherlock Holmes”, toate scrise de Arthur Conan Doyle.

Sherlock Holmes este recunoscut de Cartea Recordurilor ca fiind cel mai interpretat personaj de film (most portrayed movie character), al cărui rol a fost interpretat de 70 de actori în peste 200 de filme.
De-a lungul timpului, celebrul personaj a inspirat numeroase filme, seriale de televiziune, piese de teatru, cărți, jocuri video, etc.

Cartea de colorat ”Sherlock: The Mind Palace: A Coloring Book Adventure” și cele patru romane și cinci antologii de nuvele scrise de Arthur Conan Doyle


Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *