Cartea de colorat oficială Harry Potter

Toamna aceasta, fanii renumitei serii de cărți ”Harry Potter” au numai motive de bucurie. După ce a fost publicată luna trecută prima ediție ilustrată Harry Potter, luna aceasta a fost publicată cartea de colorat oficială Harry Potter, Harry Potter: The Official Coloring Book #1, care cuprinde 96 de pagini cu ilustrații alb-negru inedite, inspirate din filmele de mare succes Harry Potter.

Cartea de colorat este destinată atât copiiilor, cât și adulților care doresc să-și dea frâu liber creativității pentru a umple de culoare lumea magică a îndrăgitului personaj și va fi urmată anul viitor de alte cărți de colorat oficiale inspirate din aventurile tânărului vrăjitor la Şcoala de Magie şi Vrăjitorie Hogwarts.

Seria Harry Potter s-a bucurat de un succes colosal la nivel mondial, fiind cea mai vândută serie de cărţi din toate timpurile şi cea mai populară serie de cărţi din literatura pentru copii şi adolescenţi, a fost tradusă în 73 de limbi, s-a vândut în peste 450 de milioane de exemplare în întreaga lume, a obţinut numeroase premii și a inspirat opt filme, care au avut încasări totale de peste 7,7 miliarde de dolari, clasându-se pe locul doi în topul seriilor de filme cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Celebra serie, scrisă de autoarea de origine britanică J. K. Rowling, este formată din șapte volume: ”Harry Potter and the Sorcerer’s Stone” (1997), ”Harry Potter and the Chamber of Secrets” (1998), ”Harry Potter and the Prisoner of Azkaban” (1999), ”Harry Potter and the Goblet of Fire” (2000), ”Harry Potter and the Order of the Phoenix” (2003), ”Harry Potter and the Half-Blood Prince”(2005), ”Harry Potter and the Deathly Hallows” (2007).

Cartea de colorat oficială ”Harry Potter: The Official Coloring Book #1” și prima ediție ilustrată Harry Potter, ”Harry Potter and the Sorcerer’s Stone: The Illustrated Edition

Seria Harry Potter

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *