Cariere

Despre Books Express

Books Express a apărut din dorința de a crea o apropiere între oameni și cărți. În timp ne-am dezvoltat sub forma unei comunități prietenoase, a celor ce cred că viața lor poate deveni mai bună și mai frumoasă cu o minte deschisă.

Unde a ajuns Books Express?

Grădiștea Floreștilor Nr 17 este locul minunat în care a ajuns librăria Books Express, numele străzii parcă inspirându-ne grădina foarte colorată. Librăria noastră online oferă un acces acces rapid la literatura străină și română, precum și la titlurile de specialitate

Cine muncește și zâmbește la Books Express?

Echipa noastră este una mică dar puternică, foarte energică și mereu cu dorința de a evolua. Tineri, efervescenți și mereu cu idei, ne place ceea ce facem și aceasta se oglindește în activitățile noastre, realizate întotdeauna cu mare drag. Venim la birou cu zâmbet și plecăm de aici la fel de voioși.

Misiunea Books Express 

Iubim oamenii cu preocupări livrești și dorim să înlesnim procesul prin care aceștia ajung de fiecare dată la titlurile preferate. Serviciile noastre sunt croite special în funcție de dorințele și preferințele clienților, care ajung de cele mai multe ori să ne devină buni prieteni.Momentan suntem în căutarea a doi colegi, găsești mai jos toate detaliile pentru acele posturi. Dacă ți-am stârnit interesul, așteptăm cu drag CV-ul tău, la adresa: contact@books-express.ro


 1.  Executive Assistant

Suntem în căutarea unei persoane entuziaste pentru un nou internship la Books Express. Dacă eşti pasionat(ă) de interacţiunea cu ceilalţi şi mai ales eşti dornic să înveţi, ai putea să devii un membru important în echipa noastră.Nu ne-am dori nimic mai mult decât să ne devii indispensabil.Îţi oferim un job dinamic într-un mediu plăcut şi prietenos.

Mai mult


2. Poziţie nouă la Books Express: Junior Web Developer

Suntem în căutarea unei persoane pentru poziţia de Junior Web Developer.Books Express caută web developer junior în vederea extinderii echipei de programare, iar poziţia este full-time, în biroul nostru din Bucureşti. Pentru început responsabilităţile vor fi de întreţinere şi modificare a versiunii curente a magazinului www.books-express.ro şi în viitor de dezvoltare a unei noi platforme eCommerce pentru magazin.

Mai mult

 займ онлайн rusbankinfo.ru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *