Care e pasiunea ta? Concurs

cover fb

Later edit:  Câștigătoarea este EmM Coman 🙂 FelicităriScreen Shot 2016-03-15 at 09.14.18

Reiau parțial tema propusă de Oana, legată de lista de lecturi pentru 2016, cu un alt subiect:

“Care e pasiunea ta?”

Chiar dacă nu te-ai gândit de mult la acest lucru sau nu știi care ar putea fi pasiunea ta, profită de ocazie și caut-o printre rafturile cu cărți ale Books-Express.ro

Câteva întrebări de la care poți porni în căutarea pasiunii nedescoperite:

Ce îți place să faci în timpul liber? Care este activitatea care te relaxează? Cum ar arăta o zi ideală din viața ta? Ce te entuziasmează în general?

Luați în considerare că și profesia voastră poate fi o pasiune. 🙂

Premiul este un pachet de cărți pentru pasiunea ta, în limba engleză și/sau germană, în valoare de 500 de lei. Include cărți în aceste limbi și de valoare corespunzătoare în listă.

De asemenea, toți participanții la concurs primesc cu drag un discount de 15% la comanda unui pachet de 3 sau mai multe cărți din lista lor.

Iată modul de participare:

1. Creează o listă, cu răspunsul la întrebare, în cadrul listelor express. Titlu ar suna “Pasiunea mea este…”

Lista express este foarte simplu de făcut, descoperă aici cum.

2. Dă share cu hashtag #books pe Facebook sau Instagram și lasă un link spre listă în rubrica de comentarii a acestui articol.

În plus, vei descoperi că pe lângă listele clasice avem în noul site și liste pentru organizarea ideilor de cadou, (Gift list),  sau a cărților pe care le-am citit deja, (Am citit).

Câștigătorul va fi ales prin random.org în data de 15 martie.

Ilustrația cu Amandina este realizată de draga noastră Lia Răducanu, ea însăși Amandina Biscuit. Am întrebat-o și pe Lia care e pasiunea ei.

Mult succes de la  librarul tău personal, Books Express!

“Îți aducem orice carte din lume pentru profesia și pasiunile tale.”

PS: Iată un exemplu de cum poți găsi cărți pentru pasiunea ta, dacă ea ar fi  “fashion design”

Căutați în categorii și/ sau folosiți funcția de căutare:Categorie Artă> Artă și design comercialScreen Shot 2016-02-18 at 23.00.13Funcția de căutare “fashion design”Screen Shot 2016-02-18 at 23.04.28займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

86 thoughts on “Care e pasiunea ta? Concurs”

  1. Una dintre pasiunile mele este lectura. O zi ideală din viața mea ar fi aceea în care aș avea la îndemână toate cărțile pe care mi le doresc – iar lista mea de dorințe e inepuizabilă 🙂 – pentru a le putea citi.

  2. Mulțumim tare mult pentru pasiunile voastre și felicitări Maria-Emanuela Coman 🙂 Codul de reducere dragi participanți este BOOKFRIEND (15%) se poate introduce la checkout.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *