Cardiologie. Best Practice

Serviciile medicale din secolul 21 nu se bazează numai pe calitățile medicale individuale, dar și pe accesul medicilor, paciențiilor și al factorilor de decizie din sfera politică la cele mai bune și actuale informaţii cu privire la eficiența metodelor de intervenție și tratament.Materialele de mai jos , de la Wiley pun la dispoziția medicilor și a cadrelor medicale informații actuale, imparțiale, aplicabile la nivel global, în scopul de a facilita dagnosticarea și de a îmbunății îngrijirea medicală a pacientului.Asculați în continuare un material legat de inima fătului și naștere: Cardiotocography versus intermittent auscultation of fetal heart on admission to labour ward for assessment of fetal wellbeingCărți noi pentru o mai bună îngrijire a pacientului:

Clinical ElectrocardiographyScris de unul dintre cei mai respectați cardiologii şi conceput conform necesităților cardiologilor și interniștilor, acest nou volum cuprinde informații clare și accesibile cu privire la utilizarea electrocardiografiei în scopul de a diagnostica şi a gestiona bolile cardiovasculare.

Citește un fragment din carte

 Successful Accreditation in Echocardiography

Cartea se bazează pe formatul și programa Societății Britanice de Ecocardiografie pentru examenul national de acreditare și pentru examinări similare care se susțin în Europa. E inclusă de asemnea o secțiune de cazuri video în cadrul chestionarului standard (MCQ). Explicaţiile clare şi concise pentru toate întrebările fac din acest volum un instrument esențial pentru oricine se pregătește de un examen de ecocardiografie.

 Cardiac Pacemakers and Resynchronization Step by Step

Această ediţie nouă a bestsellerului care explică pas-cu-pas introducerea stimulatoare cardiacă (pacemaker) include acum cmateriale suplimentare CRT şi un site adiacent. Ilustrațiile sunt generoase și explicațiile succinte, lucru care i-a adus cărții popularitatea deja în edițiile anterioar. Sunt dezbătute și cele mai noi descoperiri și practici în stimularea cardiacă, încluzând procedeul biventricular pentru tratamentul stopului cardiac.

 ECG Interpretation for Everyone: An On-The-Spot GuideAceasta este o carte pentru orice furnizor de servicii medicale – de la studenţi avansați şi asistente medicale până la rezidenţi şi specialişti – care trebuie să stăpânească interpretarea EKG, mai ales când acest lucru se întâmplă “pe loc”. Ghidul e uşor de utilizat, cu multe elemente vizuale, are o abordare cursivă, punând accentul indiciile clare, pe care cititorii învață să le recunoască în ECG și să ia decizii rapide asupra următorilor pași de urmat în cadrul clinicii sau a spitalului.Textul succint comparativ minimal se concentrează asupra informațiilor ce trebuie neapărat cunoscute cu privire la cauzele ce stau la baza anomaliileor ECG. Citește un fragment din carteMai multe cărți din categoria cardiologie

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *