Cadouri practice de Crăciun

Mi-am comandat recent lampa pentru citit marca Moleskine. Mi-o doream de foarte mult timp, având în vedere că, în weekend, mă trezesc foarte devreme şi îmi place să stau în pat, la căldură, să citesc. Momentele astea îmi aduc aminte de copilărie, când citeam noaptea până târziu, sub plapumă, cu lanterna.

Este practică, se poate “modela” şi repoziţiona în funcţie de cum am nevoie, luminează foarte bine, nu oboseşte ochii şi, cel mai important, se încarcă la orice laptop sau calculator, prin USB. Asta înseamnă că nu mai am grija bateriilor.

Mi-am dat seama ulterior că este o idee bună de cadou, fiind simplă, neagră, cu un design frumos.

  

Ce alte cadouri practice aţi mai putea cumpăra cadou prietenilor, colegilor sau familiei:

Pentru dimineţile de iarnă, cănițele Snoopy – merg nu doar pentru cafea, ci şi pentru vin fiert.

 

Dacă aveţi un pitic simpatic în preajmă – nu neapărat copilul vostru, dar al prietenilor sau al vecinilor, vă asigur că vor îndrăgi rucsacul-elefănțel. L-am cumpărat pentru băieţelul prietenei mele şi are dimensiunile perfecte, e frumos colorat şi vesel. Și vă spun sincer că l-a îndrăgit atât de mult încât doarme cu el în pat.

  

Poate aveţi organizat Secret Santa la birou? Ei bine, dacă ați nimerit să cumpărați cadou pentru un băiat, vă recomand seria de dvd-uri Science Fiction. Nu aveți cum să dați greş cu asta, mai ales la un băiat.

 

Sau dacă vreți să glumiți cu prietenii voștri, le puteți cumpăra un set de pahare din seria Bart Simpson – Last Perfect Man. Sunt amuzante şi pot fi o bună scuză pentru un pahar de bere şi un meci. Sau un maraton de seriale.

 

Nicio fată nu ar refuza agenda Moleskine – ediţia specială Minnie Mouse. Este suficient de subţire şi uşoară încât să încapă în geantă, cu un design original și vesel, care aduce aminte de copilărie și poate trezi creativitatea.

 Genţile Moleskine pentru laptop sau jocul Dixit sunt, de asemenea, cadouri perfecte pentru Crăciun.  Spor la cumpărături şi la împărţit zâmbete și surprize.займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Andreea Rau

Visez cu ochii deschişi. Citesc. Scriu. Cânt, atunci când nu mă aude nimeni. Sunt fericită, uneori. Vreau să evadez din realitate şi să-mi construiesc o lume imaginară, în care să pot trăi. Sunt ca tine. Un simplu om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *