Cadouri handmade pentru el

Fetelor, a venit momentul să le mai acordam și bărbaților din jurul nostru puţină atenție. Lor le plac lucrurile utile și simple,  iar nouă ne convine că nu sunt nici foarte scumpe și sunt şi extrem de accesibile. La cursul de handmade din această săptămână vă arăt cinci lucruri pe care le puteți face cu mânuțele voastre pentru a le dărui iubiților, fraților, taților sau bunicilor voștri. Sunt sigură că vor aprecia extrem de mult că sunt realizate de voi cu multă afecțiune și grijă.

1.Husă pentru iPad

Aceasta este o husă mai neobișnuită, renunțăm la cele clasice, comerciale și foarte scumpe și apelăm puțin la improvizație, realizând un cadou personalizat. Aveți nevoie de un caiet fără pagini, să rămână doar copertele, să aibă, de preferabil, aceleași dimensiuni cu ale iPad-ului, câteva elastice de păr,  o bentiță elastică, un cutter, plasticul suport din cutia iPad-ului, ață și ac pentru cusut. Tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii de aici și la sfârșit vă veți alege cu o husă originală și ieftină, de bun gust și practică. Ei vor aprecia atât originalitatea cât și atenția și răbdarea de care ați dat dovadă pentru realizarea unui astfel de obiect.

2.Jurnal îmbrăcat în piele

Nu-i aşa că v-aţi săturat de aceleaşi jurnale din magazine, toate făcute după acelaşi tipar, banale şi fără să aibă ceva deosebit? Daţi o fugă pe la mercerii şi magazinele care vând piele şi învăţaţi să creaţi un jurnal simplu, care i se poate potrivi oricui. Aveţi nevoie de coli de hârtie, piele sau suede(pielea de căprioară), aţă şi ac pentru cusut, aţă cerată, foarfeci, cutter, riglă. Dacă urmaţi paşii de aici, vă veţi putea bucura de un caiet deosebit care va atrage  toate privirile.

  

     3. Cravate personalizate

Au început să arunce cravatele în fundul dulapului, semn că s-au plictisit de ele sau simt că nu îi mai reprezintă? E cazul să interveniți. Fie achiziționați altele, fie le supuneți pe cele vechi unui mic proces de modificare. Aveți nevoie de un pix cu cerneala care dispare (se găsesc pe piață, sunt speciale pentru art&crafts), ac și ață pentru cusut şi un şablon pentru litere. Nu trebuie decât să desenați inițialele lor sau pe ale voastre, puteți face și alte simboluri. Totul stă în imaginație.

 

                                     4. Cană cu mesaj

Când vă treziți înaintea lor și mergeți să pregătiți cafeaua cu multă dragoste și grijă, parcă vreți să aveți și căni potrivite și speciale, care să arate extrem de bine și să transmită diverse mesaje, pe care să le schimbați din când în când. Renunțați la cănile din comerț care au deja mesaje inscripționate, sunt banale și kitchoase chiar. Cumpărați căni albe, simple care merg vopsite. Așadar, aveți nevoie de căni albe, vopsea neagră pentru tablă(se găsește la magazinele pentru construcții ), pensulă,  cretă și bandă adezivă. Trebuie avut mare grijă ce fel de vopsea cumpărați. După ce vopsiți cana, trebuie să o băgați la cuptor timp de 35 minute pentru a se usca, iar unele vopsele, dacă nu sunt potrivite pentru tipul de ceramică al cănii, pot distruge cana. Citiţi instrucțiunile de pe ambalajul vopselei. Urmăriți pașii de aici și veți obține niște cănuțe drăguțe și lucrate cu multă dragoste.

 

             5. Cupoane îndrăznețe și creative

Dacă v-aţi plictisit de rutină alături de iubiții voștri și vreți să vă condimentați puțin viaţa, vă recomand să vă creaţi nişte cupoane pentru fiecare lună, fie câte unul pe lună, fie câte două, depinde de preferinţele voastre. Aveţi nevoie de nişte cartoane colorate, foarfeci, riglă, carioci, un bol sau o cutie deosebită şi multă imaginaţie. Decupaţi cartoanele colorate în formă dreptunghiulară şi începeţi să scrieţi idei amuzante, trăznite, romantice, siropoase, ciudate, ce vă trece prin cap(ex: mic-dejun la pat, plimbare nocturnă, sick day etc). Dacă faceţi multe, puteţi să extrageţi unul din cutie în fiecare zi şi să puneţi în aplicare ce scrie, ca o poruncă. Contribuiţi amândoi cu idei şi sunt sigură că va ieşi ceva special.

Sper că v-am încântat şi de data aceasta cu rubrica handmade şi v-am oferit idei bune pentru a  încânta persoanele dragi de lângă voi. Să îmi spuneţi care dintre aceste variante vă face cu ochiul.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Katia

Iubesc poezia, ador culorile și îmi place să împletesc într-un mod melodios cuvintele. Sunt pasionată de istorie și literatură și fac tot ce îmi stă în putință să fiu cât mai aproape de ele. Citatul care mă reprezintă este: "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."(A. Einstein)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *