Cǎrţi de luat pe plajǎ

Imaginaţi-vǎ: un hamac colorat la umbra unui palmier, o bǎuturǎ rǎcoritoare cu umbreluţǎ, briza mǎrii, apa de safir şi susurul valurilor lovindu-se reconfortant de ţǎrm. Ca pasionaţi de cǎrţi şi citit, ştim cǎ nimic nu se comparǎ cu lectura la soare şi cǎlcâiele-n nisip. Şi deşi nu existǎ o reţetǎ şi nici reguli despre cum ar trebui sǎ fie o “carte de plajǎ”, ideea este cǎ acest tip de cǎrţi sunt, în general, uşor de citit şi destul de senine în ton. Evident, nu ar strica sǎ fie captivante şi sǎ te poarte departe, cǎtre o lume total diferitǎ de cea din care vrei sǎ evadezi. Aceasta a fost ideea pe care am avut-o în minte când am creat meniul de mai jos, capabil sǎ satisfacǎ şi cele mai viguroase apetite literare.

Aşadar, pregǎtiţi-vǎ sǎ plonjaţi şi sǎ vǎ întâlniţi cu un designer de interior, cu un agent secret, un poet aspirant şi mulţi alţii ce vǎ vor duce pe coasta italianǎ, în vile luxoase sau în Londra victorianǎ şi vǎ vor incita cu poveştile lor seducǎtoare şi memorabile.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Ioana Ristea

Sunt curioasǎ şi-mi place sǎ învǎţ, îmi sunt dragi oamenii şi imperfecţiunile lor, cred în armonie interioarǎ şi încerc sǎ mǎ joc cât mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *