Business at Tiffany’s

”If I could find a real-life place that made me feel like Tiffany’s, then I’d buy some furniture and give the cat a name.” (Holly Golightly- Breakfast at Tiffany’s) Tiffany&Co a luat naștere în anul 1837, când Charles Lewis Tiffany a deschis un magazin de bijuterii în centrul Manhattanului și de atunci numele brandului a devenit sinonim cu bijuteria perfectă. Cutiuța albastră a devenit un simbol al bijuteriilor de lux și al eleganței, au reușit să facă jumătate din populația feminină a plantei să-și dorească inelul de logodnă de la Tiffany.La această isterie a contribuit și Audrey Hepburn, care alături de prima little black dress by Givenchi din istorie și George Peppard au reușit să răspândească interesul față de acest brand în întreaga lume.Valoarea lui este estimată la peste 4 miliarde de dolari. Compania în sine are o valoare de piață de peste 5 miliarde de dolari. Însă, fără cutiuța albastră valoarea bijuteriilor scade consistent, deoarece se pierde o parte din valoarea brandului.În urma crizei financiare mondiale, holdingul Tiffany nu a avut decât o scădere modestă a vânzărilor, față de alte branduri concurente. În ceea ce privește rentabilitatea activelor, Tiffany continuă să depășească media pe industrie.Tiffany&Co a arătat că un brand poate rămâne relevant și consecvent în ceea ce priveste calitatea timp de 170 de ani, pe o piață competitivă și în continuă creștere. Astfel, majoritatea clienților Tiffany sunt dispuși să plătească mai mult pentru o bijuterie, decât să își schimbe marca favorită.  Acest brand nu a fost niciodată exclusivist dar clienții lor s-au simțit întotdeauna privilegiați și norocoși că dețin măcar o bijuterie realizată de Tiffany.Deasemenea:  Tiffany realizează designul Marelui Sigiliu al Statelor Unite ale Americii;  Au fost primii care au deschis un magazin de bijuterii de lux pe Wall Street;  Ei au inventat inelul de logodnă clasic în 1851. 

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

1 thought on “Business at Tiffany’s”

  1. Cand spunem Tiffany primul lucru care ne trece prin gand este celebra pelicula in care frumoasa actrita Audrey Hepburn a jucat in anii 60.Cu ajutorul acestui articol, am ajuns sa descopar ca defapt, magazinul de bijuterii Tiffany are vechime si traditie in domeniu. Ceea ce este cu adevarat interesant este faptul ca aceasta marca a impus celebra moda a inelului de logodna care a prins amploare in intreaga lume.Cu siguranta, nu exista femeie care sa nu isi doreasca cel putin o pereche de cercei marca Tiffany!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *