Bunele maniere pe înțelesul celor mici

Bunele maniere sunt un set de comportamente pe care orice persoană civilizată ar trebui să le adopte în societate. Important este ca manierele să fie învățate de la o vârstă foarte fragedă. O marte parte dintre ele sunt preluate din familie. Astfel, regulile formale de conduită care se aplică intr-o varietate de situaţii vor fi asimilate de cei mici numai dacă sunt practicate și de părinții lor  și/sau de persoanele cu care își petrec o mare parte a timpului.

Astfel, regulile formale de conduită care se aplică intr-o varietate de situaţii vor fi asimilate de cei mici numai dacă sunt practicate și de părinții lor sau de persoanele cu care își petrec o mare parte a timpului,Pentru a fi sigur că îi oferi copilului tău educația corespunzătoare, indicat ar fi să te familiarizezi cu teoria bunelor maniere atât pentru copii cât și pentru adulți.Acest lucru te va ajuta să îl inveți și să îi prezinți mai ușor modul în care bunele maniere vorbesc despre el. Copilul trebuie să știe că cineva care nu are bune maniere poate fi dezavantajat în societate sau chiar respins de către aceasta.Tradiţiile culturale joacă un rol important în maniere, la fel ca şi credinţele religioase, statutul social şi clasa economică. Ceea ce poate fi considerat un gest de politețe la Casa Albă, poate fi considerat unul extrem de nepotrivit în Kremlin.În timp ce un standard de comportament, care este perfect acceptabil în mediul rural al Greciei este total inadecvat într-o întâlnire cu Regina Angliei.Ca o regulă comună, oamenii adoptă pentru viață de zi cu zi maniere care se referă la situaţia lor socială, economică şi culturală, dar iau la cunostință și codul general al bunelor maniere.Copii trebuie să cunoască regulile de politețe pe înțelesul lor și care să se muleze pe activitățile lor zilnice și oamenii cu care intră în contact. O carte de profil te poate învăța cum să-i explici despre felul în care trebuie să se prezinte, cum să se comporte la masă și respectul pe care trebuie să îl acorde celor mai în vârstă.Pentru exemple video, folositoare, care pot fi aplicate și în educarea celor mici puteți intra aici !Mult succes!Mai multe cărți despre Viață socială și maniere.Mai multe cărți din categoria Educație și copiiзайм онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

3 thoughts on “Bunele maniere pe înțelesul celor mici”

  1. Intr-adevar, temelia bunei cresteri a copiilor e pusa de parinti inca de la cele mai fragede varste. Puterea exemplului, rabdarea, consecventa si dragostea parinteasca sunt doar cateva dintre mijloacele pe care le avem la indemana pentru a invata un copil sa traiasca frumos, in armonie si intelegere cu ceilalti, pentru a-l face sa inteleaga rolul acestor normele scrise si nescrise care guverneaza societatea/lumea in care traim si pentru a-l determina sa le accepte si sa le respecte.

  2. Copii sunt cel mai usor de aducat, implicit invatat bunele maniere, de aceea este foarte important, consider eu, invatarea acestora la o varsta cat mai frageda. Acest lucru poate fi posibil si prin jocuri. Exista multe modalitati prin care poti creste si deveni un om educat. By the way..frumos articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *