Bride-up my Style- Workshop pentru viitoare mirese

 

Un eveniment pentru tine, viitoare mireasa, preocupata de stilul și imaginea ta în ziua cea mare!

Ziua nunții aproape că o visăm dintotdeauna, unii o consideră ca fiind una din cele mai importante zile din viața lor pentru că își unesc destinul cu alesul/aleasa inimii.

Ca totul să fie așa cum ai visat, iar tu să te simți cu adevărat minunat în ziua nunții tale, noi ne-am gândit să creăm un eveniment special pentru tine unde să-ți aducem cei mai buni specialiștii pe domeniile lor de activitate pentru a te ajuta să ai nunta perfectă!

Și acum poate că te întrebi care va fi tema evenimentului?

Să începem:

Irina Markovits – consultant de stil, te va îndruma în alegerea rochiei perfecte pentru tine conform siluetei tale, îți va spune de ce alte detalii să ții cont în alegerea rochiei tale: croi, ce pantofi să-ți alegi și cum să accesorizezi rochia de mireasă, ce stil ți se potrivește: poate că ești o romantică incurabilă sau o femeie nonconformistă.

Suzana Vișan – make-up artist, te va ajuta să alegi cel mai potrivit machiaj conform personalității tale, îți va da trips and tricks despre cum să-ți reziste machiajul toată ziua și toată noaptea, cum să alegi un machiaj care arată foarte bine atât în lumină naturală, cât și în fotografiile de nuntă – ca doar rămân amintire toată viața.

Ana Maria Radu – hairstyle, nu-i așa că atunci când părul îți stă perfect, te simți mult mai bine?! Ana Maria te va ajuta să-și alegi coafura care te reprezintă ca tu să te simți minunat în ziua frumoasă a nunții tale. Îți va spune cum să faci să-ți reziste coafura cât mai bine.

Alice Constantin – event designer, ca totul să fie perfect – imaginea de ansamblu contează! Cum să alegi tematica nunții, cum să-ți dai seama ce tematică ți se potrivește cel mai bine. Ai prea multe idei și nu știi pe care să o alegi? Există indicii care să te ajute, iar Alice ți le va arăta.

Ruxandra Stan – designer de pantofi și moderatorul conferinței, iți va sta la dispoziție pentru orice întrebare legată sau nu de pantofi și va avea grijă ca toate elementele să se integreze, atmosfera să fie plină de entuziasm, programul să fie respectat, iar voi să va bucurați de o zi răsfățată!

Da, da, răsfățată! Pentru că noi, ne-am propus să vă răsfățăm. Și cum vom face asta? Cu ajutorul partenerilor noștri:

The Happy Cupcakes – ne pun la dispozitie deliciosul lor candy bar! Yummmy!

AVON, vă vor oferi tuturor cadouri surpriză!

Books Express – ați vazut ce cărti minunate au? 3 dintre cele mai norocoase viitoare miresici vor castiga la tombolă cărți despre nuntă , plus vouchere cadou!!!

Tria Alfa – raiul bijuteriilor! Și ei vor veni cu un premiu pentru tombolă – ghiciți ce fel de premiu? Bijuterii de mireasă!

Athena Philip – care este cel mai dorit, visat, pretuit si admirat detaliu al nuntii? Rochia de mireasă! Athena Philip va fi prezenta cu rochii de mireasa.

Agenția de turism Kusadasi – deja începem să visăm la luna de miere!

Ravissante – nu-i așa că toată distracția pornește de la pantofi: că vrem să fie comozi, dar și foarte frumoși. Ravissante are soluția! (și ne oferă la tombolă și o pereche de pantofi).

Alice Ceremony – buchetul de mireasă e esențial, așa că ai ocazia sa il bifezi deja pe lista ta de pregatiri pentru ca il poti castiga la tombolă alaturi de buchetul de nașă!

Ghidul miresei – vrei să te documentezi temenic pentru nunta ta? Ghidul Miresei e cel mai potrivit loc unde veti găsi o mulțime de informații care să te ajute!

Și nu în ultimul rând, gazda noastră, Athenee Palace Hilton – ați văzut ce saloane cu o istorie bogată au?

Visezi de mult la ziua nunții tale? Noi ne-am gandit sa alcatuim decorul ideal al nuntii tale! Miresele, sunt cele mai bune prietene ale noastre si ne dorim pentru ele, cea mai frumoasa zi de poveste!Asa ca te invitam sa faci parte din povestea pe care o cream special pentru tine!

Inscrieri eveniment: inscrieri@alice-ceremony.ro

Data: 1 noiembrie 2014

Locatie: Athenee Palace Hilton

Durata: 11:00 – 15:00

Persoane de contact:

Alice Constantin 0758 939 349

Ruxandra Stan 0724 049 188

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

1 thought on “Bride-up my Style- Workshop pentru viitoare mirese”

  1. E laudabila organizarea unui asemenea eveniment care sa adune la un loc specialisti din atatea domenii. E o oportunitate pentru viitoarele mirese o sa obtina informatii utile legate de alegerea rochiei, machiaj,coafura,pantofi, bijuterii, aranjamente florale, servicii de catering si chiar despre destinatii posibile pentru luna de miere. Iar locatia este una de vis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *