Bobbi Brown și makeup-ul de primăvară

Când vine vorba despre machiajul de primăvară și vară, nu trebuie să vă faceți griji că vor urma noi achiziți de nuanțe noi și trendy. Este suficient să urmați sfaturile lui Bobbi Brown, makeup artistul celebrităților. ”În perioada caldă și însorită, makeup-ul trebuie să aibă un aspect natural, iar pielea să fie strălucitoare și sănătoasă”, aceasta este părerea lui Bobbi, iar noi îi dăm dreptate. Deci, mai degrabă decât să vă încărcați tenul excesiv, cautați să înlocuiți fondul de ten cu o baza de machiaj și schimbați cosmeticele obișnuite cu dermacosmetice, pentru sănătatea și frumusețea tenului.

 ”În perioada caldă și însorită, makeup-ul trebuie să aibă un aspect natural, iar pielea să fie strălucitoare și sănătoasă”

 Produsele cosmetice pe care le recomandă Bobbi Brown pentru vară sunt: o crema hidratantă, un autobronzant pentru ten, dermatograf, rimel și un luciu de buze strălucior. Aceste produse pot crea și un machiaj de seară, dar și unul simplu, de plajă. De asemenea, pentru un efect surprinzător alege să folosești și un fard de obraz, într-o culoare apropiată tenului tău, iar pentru un ten bronzat alege doar o nuanță care să ii ofere stralucire nu și culoare. Cel mai important aspect în alegerea cosmeticele de vară este să alegi în funcție de factorul de protecție, care trebuie să fie cel maxim, de 50.

Cel mai important aspect în alegerea cosmeticele de vară este să alegi în funcție de factorul de protecție, care trebuie să fie cel maxim, de 50.

Bobbi Brown este unul dintre cei mai cunoscuți makeup artiști din lumea, datorită numeroasele celebrități cu care a colaborat. Totodată, ea a înființat Bobbi Brown Cosmetics, produse ce sunt comercializate în peste 1000 de magazine din cele 56 de țări în care deține o reprezentanță. Bobbi este  autoarea a 6 cărți de makeup și lifestyle, vândute în milioane de exemplare în întreaga lume.

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *