Benzile desenate – printre cele mai căutate cărți

benzi desenatePrintre cele mai căutate cărți din librăria online Books Express se numară cele de benzi desenate japoneze, cunoscute și sub numele de manga. Îmbinare între arta japoneză ukiyo-e și desenele în stil occidental, manga a cucerit rapid întreaga lume. Prin poveștile lor moralizatoare, antrenante și prin modul artistic în care sunt realizate, benzi desenate precum Naruto, One Punch Man sau Dragon Ball Z atrag deopotrivă copii de toate vârstele și adulți. Totodata, aceste benzi desenate japoneze sunt sursă de inspirație pentru anime-urile atât de îndragite pe întreg mapamondul.

Fanii Dragon Ball Z, One Punch Man sau Naruto aleg să cumpere benzile desenate japoneze pentru a afla cât mai curând ce au mai facut eroii acestor povești, prin ce aventuri au mai trecut, ce personaje negative li s-au mai pus în cale și cum au reușit să le învingă.

Naruto 

Seria manga Naruto a apărut pentru prima dată în Shueisha și a fost vândută numai în Japonia în peste 71 de milioane de exemplare. Preluată mai apoi de Viz Media, manga Naruto a devenit virală în întreaga lume și a trezit copiilor pofta de a citi. Aceștia învață din benzile desenate japoneze ca trebuie să lupte pentru a-și urma visul, dar și că binele învinge răul.

Tânărul Naruto Uzumaki, un ninja hiperactiv și imprevizibil, aflat într-o permanentă căutare de sine, cu o sete de cunoaștere deosebită, visează să devină Hokage – recunoscut ca fiind cel mai puternic ninja, shinobi al satului. Pentru că este, fara voia sa, gazda vulpii cu noua cozi, Naruto se simte marginalizat de catre săteni, însă personalitatea sa puternică, umorul și curajul de care dă dovada îl ajută să se împrietenească cu alți ninja și să fie tot mai aproape de împlinirea visului său.

Dragon Ball Z 

Având 519 capitole, seria manga Dragon Ball Z a fost creată de Akira Toriyama și publicată în Weekly Shonen Jump între anii 1988 și 1995. Abia după 1996 Dragon Ball Z a devenit cunoscut și în alte regiuni ale lumii (Statele Unite ale Americii, Europa, Australia), însa imediat după această apariție a devenit una dintre cele mai căutate și iubite serii de benzi desenate japoneze.

Goku, un luptător venit de pe o altă planetă și dovedit a fi mai puternic decât orice ființă de pe Pământ, se străduiește pe parcursul întregii serii manga să salveze atât planeta noastră, cât și întregul univers. Alături de el întalnim personajul numit Vegeta, dar și pe cei doi copii ai lui Goku. Acesta va încerca să îi invețe tainele artelor marțiale. Goku devine super sayan, adică luptător legendar cu puteri foarte mari, necesare în lupta pe care binele o dă contra răului.

One Punch Man

Seria manga One Punch Man a fost publicată pentru prima dată în anul 2009 și s-a vândut imediat în aproximativ 7, 9 milioane de exemplare. A încântat și continuă să încânte copii din întreaga lume. Personajul principal, Saitama, un tip chel și amuzant, este super-eroul care poate termina orice luptă cu un singur pumn.

Librăria online Books Express pune la dispoziție o gamă foarte bogată de benzi desenate îndrăgite de juniorii din întreaga lume.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *