Bedtime magic stories

 Poveștile sunt modalitatea prin care contribui la dezvoltarea creativității copilului tău și te ajută să îi modelezi pasiunea pentru lectură. În plus, poveștile de seară îl vor ajuta să adorma mai ușor și să aibă un somn liniștit. Această activitate nu poate fi înlocuită cu nimic altceva, deoarece lumea fascinantă a basmelor, personajele fantastice, eroii și eroinele, prinții și prințesele sunt cei care îi vor crea copilului tău o copilărie frumoasă.Poveștile sunt strâns legate de joc, de curiozitatea și de pasiunile pe care și le va dezvolta mai târziu. Deasemenea, întăreste relația dintre tine și copilul tău, tocmai de aceea poveștile de seară ar trebui să devină un ritual încă din primele luni de viață ale bebelușului, când el este liniștit de vocea mamei sale. Prin intermediul poveștilor, copilul poate învăța mai ușor semnificațiile vieții reale și  primește răspunsuri ușor de înțeles la întrebările frecvente cu privire la viața de zi cu zi.Magia poveștilor nu va putea fi înlocuită niciodată cu informațiile primite prin intermediul televizorului, desenelor sau calculatorului.займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

4 thoughts on “Bedtime magic stories”

  1. clar si definitiv adevarat.Nici o pagina de internet din lumea asta nu poate inlocui magia unei pagini dintr-o carte citita comod si relaxat si mai ales daca este armonios ilustrata.Sufletul reactionaeza pozitiv la acest tratament.Folositi totul cu inteligenta si profund discernamant.

  2. Eu nu o sa uit niciodata povestile pe care mi le citea mama sau tata cand eram mica. Mos Barbuta sau Apolodor pinguinul calator…ce vremuri. As vrea sa ma pot intoarce in lumea copilariei macar pret de o poveste cu zane a contesei de Segur.

  3. Complet adevarat si totusi, cum ajung la scoala elevii uita de povesti, iar invatatoarele nu sunt interesate sa le dezvolte creativitatea, imaginatia si sa-i expuna la o literatura mult prea ignorata la noi, aceea destinata copiilor. Exista elevi care in clasele primare nu stiu sa-ti povesteasca un basm, pt. ca fie nu au citit, fie parintii i-au pus in fata calculatorului si au uitat de ei. Cred ca ar trebui ca programul initiat la un mod superficial in scoli, acela de “ora de lectura” sa fie aplicat cu rigurozitate, pt. ca doar asa copiii vor putea sa devina niste adulti cu inaginatie si o minte deschisa.

  4. Mi se pare foarte util ca recomandati si cateva carti in engleza referitoare la subiectele din categoria “educatie si copii”. Chiar ma intereseaza aceasta categorie. De asemenea, mi s-ar puarea util sa poti rasfoi online unele carti inainte de a le cumpara. E posibil acest lucru?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *