BEAUTY

Cărți beauty la Books Express Frumusețea este în ochiul privitorului se spune, iar noi căutăm această caracteristică în orice ne înconjoară și în noi înșine.Cu toții ne dorim să fim mai frumoși, oricât de abstractă ar fi această noțiune.  De mii de ani, oamenii caută soluții și rețete pentru păstrarea frumuseții și pentru înfrumusețare.Găsiți la noi zeci de mii de cărți și DVD-uri legate de frumusețe în general, de aspecte particulare ale acesteia și de îngrijirea corpului și a părului.

MAKEUP

Prima dovadă arheologică a utilizării cosmeticelor a fost găsită în Egipt în anii 3500 î.Hr. În acea perioadă egiptenii au experimentat make-up-ul dramatic pentru ochi. Ei își decorau fața cu malahit și galena, iar ochii erau pictați cu kohl, care era o pastă din funingine, grăsime animală și plumb.

Citește! Află mai mult despre Makeup!

HAIRSTYLE

În inima Egiptului, femeile și bărbații nobili își prindeau părul foarte strâns. Însă, la ocazii speciale, cele mai întâlnite erau perucile dese, cârlionțate și negre. Cele ale femeilor erau adeseori lungi și împletite, împodobite cu ornamente din aur sau agrafe din fildeș.

Citește! Află mai mult despre Hairstyle!

ÎNGRIJIREA PIELII

Preocuparea egiptenilor pentru frumusețe a fost recunoscută timp de mii de ani. O mare parte a culturii egiptene a fost dedicată frumuseții și igienei. Cleopatra este recunoscută pentru metodele ei anti-îmbătrânire și ritualul de îngrijire a pielii, care cuprindea băi în lapte acru cu o concentrație mare de acid lactic, un exfoliant foarte eficient.

Citește. Află mai mult despre îngrijirea pielii!

ÎNGRIJIREA UNGHIILOR

Istoria pictării unghiilor începe în jurul anilor 3000 î.Hr. cu membri regalității Chinei, care foloseau o varietate de substanțe, printre care: petale de flori, ceară, albuș de ou, argint și aur.În Egipt, atât femeile cât si bărbații își colorau unghiile, iar nuanța indica statutul lor social. Familia regală folosea culori mai închise, iar clasele de un nivel mai scăzut utilizau tonuri pale.

Citește. Află mai mult despre îngrijirea unghilor!

PILATES

Pilates este o metodă de exerciții fizice dezvoltată prin anii 20 de către Joseph Pilates în Germania, Marea Britanie și Statele Unite. Denumirea inițială a sportului a fost Contrologie, deoarece se bazează foarte mult pe controlul minții asupra trupului.Astăzi însă milioane de oameni practică aceste tipuri de exerciții în mod regulat, pentru a-și îmbunătăți coordonarea, puterea și anduranța propriului corp. Aceste exerciții cresc flexibilitatea corpului, dezvoltând armonios picioarele, mușchii abdominali, brațele și spatele.

Citește! Află mai mult despre Pilates!

FASHION

займ онлайн rusbankinfo.ru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *