Aventuri în Indonezia

     Pentru cei care doresc un loc în care extremele se întâlnesc, vă recomandăm plaja Timang, Indonezia. Ocean, plajă, floră și faună inedită, precum și atracții care satisfac toate gusturile, iată doar câteva motive pentru care acest resort reprezintă o alegere înțeleaptă pentru vacanțe.

Pentru cei a căror adrenalină cere a fi satisfăcută, cât și pentru cei entuziaști și doritori de senzații noi, vă sugerăm să încercați “Mașinăria care trece peste ocean” sau cum o numesc simplu, atât localnicii, cât și turiștii: “Cable car”. O mică cabină de lemn, unde poate încăpea o singură persoană, montată pe cabluri, traversează distanța dintre două mici insule („rock islands”), deasupra valurilor deseori învolburate. Este, într-adevăr, o experiență unică! Odată ajunși pe una din insule, puteți ajuta localnicii în prinderea creveților, o delicatesă pregătită la mesele restaurantelor. Autohtonii sunt oameni primitori, care se bucură de vizitele turiștilor și interesul lor în cultura asiatică.

Pentru cei care doresc să se relaxeze la soare, plaja Timang este, bineînțeles, prima recomandare. Acest loc este, de asemenea, renumit pentru nisipul alb, care în contrast cu albastrul apei, oferă o imagine deosebit de exotică.

Plaja este înconjurată de stânci și relief stâncos, unde valurile se izbesc, pline de spumă, zgomotoase.  Nuci de cocos și fructe locale, precum Kapasan-ul, pot fi găsite prin împrejurimi.

*How to get: Jogja – Kidz Fun – Wonosari – Tepus – Crossroad of Wonosari direction/Wediombo Beach direction/Siung Beach direction – Timang Beach*

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Marie Beyle

Niciodată frumosul nu va înceta să ne inspire. Admir arta: natura înconjurătoare, literatura, pictura. Citesc și aprofundez istoria, pentru că "nu tot ceea ce este vechi este neapărat și demodat, după cum nu tot ceea ce este nou este și modern". Găsesc inteligență în zâmbetul unui copil și sunt de acord cu Mihai Eminescu când afirmă că "orice cap omenesc seamănă c-o odaie. Întrebarea e ce fel de odaie, ce aer, ce lumină e în ea și ce societate găsești".

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *