Autorul săptămânii: Tom Perrotta

“Once you’d broken through that invisible barrier that separates one person from another, you were connected forever, whether you liked it or not.”  (Tom Perrotta)

L-am descoperit pe Tom Perotta prin intermediul ecranizării “The Leftovers” sub forma unui serial foarte, foarte interesant. Cartea cam a trecut prin mâinile tuturor colegilor mei, deoarece suntem cu toții fani ai serialului.Însă, înainte de The Leftovers, Perrotta era oricum destul de cunoscut și apreciat datorită romanelor Election și Little Children și calităților sale de scenarist. Tânărul Tom Perotta, fiul unor imiganți italieni, a crescut citind autori precum John Irving, J.R.R Tolkien sau O. Henry și s-a decis să devină sciitor. A urmat cursurile de literaură engleză a universităților Yale și Syracuse, unde l-a avut ca profesor pe Tobias Wolff.Primele trei cărți le-a finalizat în timp ce se ocupa de secția de Scriere creativă de la Harvard, iar în 1994 a publicat prima sa carte, un volum de povestiri scurte numit Bad Haircut: Stories of the Seventies .Au urmat multe alte romane apreciate atât de public, cât și de critici. 

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *