Autorul săptămânii: Simon Tofield

O pisică se ascunde după un ghiveci cu flori din grădină. O altă sta întinsă la soare şi, cu ochii închişi, se visează la vânătoare de şoricei. Între timp, altă pisică încearcă cu orice preţ să intre în casă, pentru a găsi ceva de mâncare.

Lui Simon Tofield, iubitor de pisici, nu-i scapă nimic din toate astea. Urmăreşte atent comportamentul pisicilor sale şi redă, prin desene şi animaţii, întâmplările lor – întotdeauna cu o notă amuzantă.

În confortabilă casă în care locuieşte în Bedfordshire, Anglia, autorul este înconjurat de patru pisici, muzele sale care-i alimentează creativitatea şi reprezintă o sursă de amuzament pentru milioane de fani.

Simon Tofield nu se aştepta ca desenele sale să aibă succes şi să ajungă cunoscute în toată lumea, mai ales că totul a plecat de la câteva încercări de a crea un filmuleţ amuzant cu pisici. În prezent, însă, acesta se bucură de popularitate şi de câteva milioane de vizualizări ale clipurilor sale, postate pe YouTube.

Autorul susţine că un singur film îi ia aproximativ şase săptămâni să-l finalizeze şi încă o săptămână pentru a adăuga sunetul – iar la sunet participă el însuşi, cu propria voce.

Dacă nu aţi descoperit Simon’s Cat până acum şi încă nu sunteţi fani, puteţi urmări aici toate clipurile sale.

Puteţi cumpăra şi cărţile, dacă aveţi nevoie de o porţie bună de râs – singuri sau chiar împreună cu copiii voştri.

Author: Andreea Rau

Visez cu ochii deschişi. Citesc. Scriu. Cânt, atunci când nu mă aude nimeni. Sunt fericită, uneori. Vreau să evadez din realitate şi să-mi construiesc o lume imaginară, în care să pot trăi. Sunt ca tine. Un simplu om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *