Autorul săptămânii: Nigella Lawson

Pe Nigella Lawson am descoperit-o într-o dimineaţă de weekend, când leneveam în pat şi mă uitam pe Paprika TV. S-a nimerit să prepare chiar paste (preferatele mele). În mai puțin de 10 minute a gătit cele mai delicioase şi simple paste posibile – testate de mine ulterior în bucătărie, desigur (şi încă de mai multe ori).

Am început să-i urmăresc şi postările de pe Facebook şi, în general, reţetele de pe blog. Ce-mi place foarte mult la ea este că face lucruri simple şi rapide iar pentru cei care nu au timp sau nu iubesc să gătească, reţetele şi ideile sale sunt perfecte.

Astăzi este ziua sa de naştere şi zic să-i urăm La Mulţi Ani şi reţete minunate!

Despre Nigella pot să vă spun că are 54 ani şi nu-și arată vârsta. Nu este doar chef, ci şi jurnalist. Nigella este cunoscută pentru faptul că a transformat gătitul într-o activitate sexy, folosindu-se de accentul britanic şi aspectul plăcut pentru a seduce telespectatorii şi pentru a le stârni interesul pentru gătit (pe mine m-a convins).

S-a născut în Londra, într-o familie care iubea mâncarea şi conducea o afacere de catering. În 1998, la vârsta de 38 ani, a lansat prima sa carte iar un an mai târziu a avut prima emisiune de gătit, “Nigella Bites”.

În prezent, Nigella are doi copii şi este divorţată. Dacă sunteţi curioşi să căutaţi articole sau informaţii pe Wikipedia despre ea, o să descoperiţi că, în ciuda aparenţelor, este o femeie rebelă, curioasă, extrovertită şi îi place să surprindă sau chiar să șocheze.

              

Mai jos este și rețeta de care vă spuneam:

http://www.youtube.com/watch?v=EJFvqDSyWkMзайм онлайн rusbankinfo.ru

Author: Andreea Rau

Visez cu ochii deschişi. Citesc. Scriu. Cânt, atunci când nu mă aude nimeni. Sunt fericită, uneori. Vreau să evadez din realitate şi să-mi construiesc o lume imaginară, în care să pot trăi. Sunt ca tine. Un simplu om.

4 thoughts on “Autorul săptămânii: Nigella Lawson”

  1. Gand la gand…
    In weekend-ul am descoperit-o si eu, tot pe Paprika. Si,intre noi fie vorba, tocmai accentul de “london girl” m-a facut sa ma uit. A facut cea mai simpla prajitura si m-a convins. S-ar putea ca ea sa reuseasca miracolul nemaivazut: sa ma convinga sa petrec mai mult timp in bucatarie. Asadar, ii doresc la multi ani cu toata admiratia! PS: admiratia mea oare are de-a face cu faptul ca varsta este in cazul ei o notiune abstracta?

  2. Este foarte sexy, ce-i drept, pentru varsta ei 🙂
    Exact, are retete simple si delicioase, care te indeamna sa mai petreci timp si in bucatarie – de placere.

  3. Si mie imi place mult.De cand am vazut-o pe Paprika TV,cu un an in urma,i-am dat “like” pe Facebook,mi-am facut cont pe Nigella.com si planuiesc sa-i cumpar cartile.E o adevarata inspiratie cand vine vorba de gatit dar si de viata.Ma bucur mult ca ea e autorul saptamanii. 🙂

  4. Sincer… si eu am admirat-o si chiar am gatit retete delicioase din cartile ei, pana am aflat ca are probleme cu drogurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *