Autorul săptămânii – Daniel H. Pink

“Greatness and nearsightedness are incompatible. Meaningful achievement depends on lifting one’s sights and pushing toward the horizon.” – Daniel H. Pink – “Drive: The surprising Truth About What Motivates Us”Daniel H. Pink este un scriitor și jurnalist american și este autorul a 4 cărți despre schimbarea domeniului muncii, printre care se numără și bestseller-ul New York Times, „A Whole New Mind” și „Drive”, lucrări care au fost traduse în 32 de limbi.Daniel a absolvit Bexley High School, Northwestern University și Yale Law School, deși nu a practicat niciodată această meserie. Din anul 1995 până în 1997 a lucrat pentru Vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Al Gore, unde avea funcția de chief speechwriter, iar înainte a fost consilierul lui Robert Reich.

Prima lui carte, „Free Agent Nation: The Future of Working for Yourself”, a fost un bestseller Washington Post, despre care Publishers Weekly a spus că: “has become a cornerstone of employee-management relations.”Ultima lui carte poartă numele de „Drive: The Surprising Truth About What Motivates Us”, care utilizează 50 de ani de știință comportamentală pentru a produce o răsturnare a teoriilor referitoare la motivația umană și oferă o cale mai eficientă către performanțele înalte.Astfel, cartea a devenit bestseller New York Times, Wall Street Journal, Washington Post, Boston Globe, Los Angeles Times, San Francisco Chronicle și Publishers Weekly, dar și în țări precum Japonia și Marea Britanie.

O altă carte de success care poartă semnătura lui Daniel Pink este “A Whole New Mind: Why Right-Brainers Will Rule the Future” care prezintă valorificarea tot mai mare a gândirii “cu ajutorul creierului drept” în cazul economiei moderne.“The Adventures of Johnny Bunko: The Last Creer Guide Youțll Ever Need” este prima carte business în format manga și singura carte grafică ce a devenit bestseller BusinessWeek. Ilustrată de Rob Ten Pas, câștigător a numeroase premii, lucrarea a fost tradusă în 14 limbi.Articolele lui referitoare la business și tehnologie apar în multe publicații, inclusive New York Times, Harvard Business Review, Fast Company, Wired și The Sunday Telegraph. займ онлайн rusbankinfo.ru

1 thought on “Autorul săptămânii – Daniel H. Pink”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *