Autorul săptămânii – Brian Tracy

“I’ve found that luck is quite predictable. If you want more luck, take more chances. Be more active. Show up more often.” – Brian Tracy

Brian Tracy este un autor și un îndrumător de dezvoltare personală american – peste 40 de cărți publicate, mai mult de 300 de clipuri și programe audio produse și o audiență live de peste 250 000 de persoane anual.

Scopul lui este de a-i ajuta pe oameni să își atingă țintele personale și cele ce țin de carieră într-un mod mai rapid și mai facil decât și-au imaginat că au posibilitatea. Brian Tracy este Președinte al Brian Tracy International, o companie specializată în antrenarea și dezvoltarea indivizilor și a organizațiilor.

Brian a fost consultant al peste 10 000 de companii și s-a adresat unui număr de 5 000 000 de persoane în 5000 de conversații și seminare în Statele Unite ale Amercii, Canada și alte 55 de țări din lumea întreagă.

El a studiat, a efectuat cercetări, a scris și a vorbit timp de 30 de ani în domenii ca economia, istoria, afacerile, filozofia și psihologia. Este un autor top selling a peste 45 de cărți care au fost traduse în zeci de limbi.

Tracy a scris și a produs peste 300 de programe de învățare audio și video, inclusiv Psychology of Achievement, care a fost tradus în peste 20 de limbi. Convorbirile și seminariile în legătură cu leadership-ul, vânzările, respectul de sine, obiective, strategii, creativitate și psihologia succesului determină schimbări într-un timp foarte scurt cu rezultate pe termen lung.

Brian Tracy a călătorit și a lucrat în peste 80 de țări pe 6 continente, vorbeste cursiv 4 limbi și este Președinte a trei companii ce au sediul în Solana Beach, California.

Pe 6 octombrie îl puteți vedea și asculta chiar la București la seminarul Psihologia Succesului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *