Autoarea săptămânii: Rainbow Rowell

 Rainbow Rowell face parte din generația nouă de scriitori de young fiction care creează frenezii și dependență chiar și printre adulți. Cele mai aclamate romane ale ei sunt: Eleanor & Park și Fan Girl, care au primit multe aprecieri  în 2013.

Eleanor & Park a fost declarată una dintre cele mai bine vândute cărți din 2013 de către topul The New York Times. Probabil că succesul cărții se datorează și cuvintelor de laudă ale lui John Green,  care a scris un review despre Eleanor & Park în New York Times. Nu știm dacă articolul lui John Green a ajuns și la bibliotecarele școlare din Minnesota, dar cert este că una din școlile din oraș a ales cartea drept lectură obligatorie în vacanța de vară.

De asemenea, a scris și două romane pentru adulți Attachments– publicat chiar înaintea celor de mai sus, și Landline– apărut luna aceasta. Landline prezintă povestea unui cuplu și probleme care intervin între ei.

În afara scriiturii, Rainbow citește comic books și își planifică vacanțe la Disney Land alături de cei doi fii ai săi.

John Green autorul săptămânii

Mai mulți autori ai săptămânii

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *