Autoarea săptămânii: Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout este o autoare de origine americană, născută pe 11 iunie 1980, în Martinsburg, West Virginia, care scrie romane paranormal romance, science fiction, fantasy şi contemporane. Este autoarea seriilor young adult Covenant, Lux, Dark Elements, Wicked şi a romanelor Don’t Look Back, Cursed şi Dead List. Romanul “Dead List” va fi publicat anul viitor. Seria Covenant a fost adaptată pentru televiziune, iar “Obsidian“, primul volum din seria Lux, va fi ecranizat.

Sub pseudonimul J. Lynn, Jennifer scrie şi romane contemporane New Adult, precum seriile Wait for you, The Gamble Brothers, Frigid şi romanul Unchained. Seria Wait for You a devenit bestseller New York Times şi USA Today. Primele două volume din seria “Wait for you” au fost publicate şi în România, cu titlurile “Te aştept” şi “Te doresc”.

Visul lui Jennifer de a deveni scriitoare a început în timpul orelor de algebră, când obişnuia să scrie scurte povestiri. În 2007, s-a apucat serios de scris, iar în octombrie 2011 a fost publicat primul ei roman pentru adolescenți, paranormal romance, “Half-Blood“.

Când nu scrie, autoarei îi face plăcere să-şi petreacă timpul cu soţul ei şi cu căţelul lor, Loki, să citească, să facă sport şi să se uite la filme cu zombie.

Seria Wait for you

Seria Lux

Seria Covenant

Seria Dark Elements

Seria Frigid

Alte romane scrise de Jennifer L. Armentrout

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *