Autoarea săptămânii: Jennifer E. Smith

Jennifer E. Smith este o autoare de romane de dragoste pentru adolescenţi, cunoscută în special pentru romanele “The Statistical Probability of Love at First Sight“, “This is What Happy Looks Like” şi “The Geography of You and Me“.

Din 2008 până în prezent, Jennifer E. Smith a scris şase romane de dragoste: “The Comeback Season“, “You Are Here“, “The Statistical Probability of Love at First Sight“, “This is What Happy Looks Like“, “The Geography of You and Me“, “Hello, Goodbye, and Everything in Between” şi o carte fantasy pentru copii, “The Storm Makers“.

Cărţile autoarei s-au bucurat de multă apreciere din partea cititorilor şi au fost traduse în 30 de limbi. Romanele “The Statistical Probability of Love at First Sight” şi “This is What Happy Looks Like” au fost publicate şi în România, cu titlurile “Probabilitatea statistică de a te îndrăgosti la prima vedere” şi “Uite, aşa arată fericirea“.

Bestsellerul “The Statistical Probability of Love at First Sight” va fi ecranizat.
Cel mai recent roman al autoarei, “Hello, Goodbye, and Everything in Between“, va fi publicat în septembrie anul acesta.

Jennifer E. Smith s-a născut în Chicago, SUA şi a absolvit Universitatea St. Andrews din Scoţia, cu o diplomă în Scriere Creativă.
Jennifer se caracterizează ca fiind o persoană romantică şi optimistă, care crede în dragoste la prima vedere, chiar dacă ei nu i s-a întâmplat niciodată să se îndrăgostească la prima vedere.
Jennifer E. Smith consideră că cel mai important lucru pe care l-a învăţat la şcoală este că lectura îţi poate schimba viaţa. Cărţile preferate ale autoarei sunt “Bridge to Terabithia“, “Where the Red Fern Grows“, “Tuck Everlasting“, “The Book Thief“, “The Fault în Our Stars” şi “Wonder“. Dintre propriile cărţi, favorita autoarei este “The Statistical Probability of Love at First Sight“.

Jennifer E. Smith locuieşte în New York şi are două job-uri pe care le iubeşte la fel de mult: autor şi editor. În timpul liber, autoarea predă lecţii de echitaţie terapeutică pentru copiii cu dizabilităţi. Lui Jennifer îi place foarte mult să călătorească, să meargă la film şi să-şi petreacă timpul liber cu prietenii şi cu căţelul ei.Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *