Autoarea săptămânii: Jeaniene Frost

Jeaniene Frost este o autoare de fantasy si paranormal romance, cunoscută pentru seriile bestseller New York Times şi USA Today, Night Huntress, Night Huntress World şi Night Prince, ale căror drepturi de publicare au fost vândute în peste douăzeci de ţări.

Jeaniene îşi împarte timpul între Carolina de Nord şi Florida, unde locuieşte cu soţul ei, Matthew, care a acceptat demult că soţia lui găteşte rar şi întotdeauna doarme până târziu în weekenduri. Pe lângă scris, Jeaniene adoră să citească poezii, să urmărească filme, să exploreze cimitire vechi şi să călătorească. Avioanele, copiii şi cărţile de bucate o înspăimânta.
Cea mai mare sursa de inspiraţie a autoarei sunt visele pe care le are şi pe care, încă de la vârsta de doisprezece ani, le-a dezvoltat şi le-a transformat în poveşti.

Seria urban fantasy Night Huntress, care urmăreşte aventurile vânătoarei de vampiri Cat Crawfield şi a vampirului Bones, este formată din şapte volume şi beneficiază de două spin-off-uri, seriile Night Huntress World şi Night Prince. În timp ce Night Huntress World dezvoltă poveştile unor personaje secundare din seria Night Huntress, Spade şi Mencheres, trilogia Night Prince este dedicată unuia dintre cei mai cunoscuţi, temuţi şi controversaţi vampiri, Vlad Ţepeş. Acţiunea din nouă serie a autoarei, Broken Destiny, este plasată într-un univers paralel supranatural, în care eroina pătrunde pentru a-şi salva sora dispărută.

Primul volum din seria Night Huntress (Vânătoare Nocturnă), La jumătatea drumului spre mormânt, a fost publicat şi la noi de editura Leda.

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

1 thought on “Autoarea săptămânii: Jeaniene Frost”

  1. Sunt pasionata de paranormal romance, iar cartile din seria Night Huntress si Night Prince de Jeaniene Frost sunt printre preferatele mele.I-am citit cartile in engleza pentru ca accesul la ele este mult mai rapid, mai ales la cele in format digital. Din pacate in Romania nu a fost tradus decat primul volum din seria Night Huntress, dar sper ca in curand vom putea sa ne bucuram si de restul cartilor acestei autoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *