Autoarea săptămânii: Gena Showalter

Autoarea Gena Showalter s-a născut în 1975, în Oklahoma. A scris atât volume contemporane romantice, cât şi volume paranormal romance şi young adult. A vândut prima carte la vârsta de 27 ani, iar de atunci a publicat peste 40 de cărţi. Desemnată cea mai bună autoare în topurile New York Times şi USA Today, Gena este apreciată la nivel mondial pentru seriile Lords of the Underworld, Angels of the Dark şi White Rabbit Chronicles.

Pe lângă nominalizările la premiile Rita şi Naţional Reader’s Choice, romanele ei de dragoste au apărut în revistele Cosmopolitan şi Seventeen şi au fost traduse în nenumărate tari.

În prezent, autoarea trăieşte în Oklahoma împreună cu familia şi căţeii ei şi este convinsă că dragostea învinge întotdeauna.

Dintre seriile publicate de autoare, cele mai cunoscute sunt: Lord of the Underworld, Alien Huntress, Atlantis, Intertwined, White Rabbit Chronicles, Angels of the Dark şi Otherworld Assassin.

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *