Autoarea săptămânii: Abbi Glines

abbi glinesAbbi Glines este o scriitoare de romane de dragoste contemporane, autoarea mai multor bestselleruri New York Times, USA Today și Wall Street Journal, cunoscută în special pentru seria ”Rosemary Beach”, ajunsă în prezent la cel de-al treisprezecelea volum, ”The Best Goodbye”, care a fost publicat luna aceasta.

De asemenea, Abbi Glines este și autoarea seriilor ”Sea Breeze”, ”Vincent Boys” (”The Vincent Boys” și ”The Vincent Brothers”), ”The Field Party” (”Until Friday Night” și ”Under the Lights”) și ”Existence”. Cărțile sale au fost traduse în peste 20 de limbi, s-au vândut în milioane de exemplare și au obținut mai multe premii.

Seria Rosemary Beach cuprinde volumele ”Fallen Too Far”, ”Never Too Far”, ”Forever Too Far”, ”Rush Too Far”, ”Twisted Perfection”, ”Simple Perfection”, ”Take A Chance”, ”One More Chance”, ”You Were Mine”, ”Kiro’s Emily”, ”When I’m Gone”, ”When You’re Back”, ”The Best Goodbye” și ”Up In Flames”, iar seria Sea Breeze este formată din romanele ”Breathe”, ”Because of Low”, ”While It Lasts”, ”Just For Now”, ”Sometimes It Lasts”, ”Misbehaving”, ”Bad For You”, ”Hold On Tight” și ”Until The End”.Romanul ”While It Lasts”, al treilea volum din seria Sea Breeze, urmează să fie ecranizat. Filmul îl va avea ca protagonist pe actorul Addam Bramich.

Abbi Glines s-a născut pe 16 aprilie 1977, în Birmingham, Alabama, SUA. Încă de când era copil, Abbi și-a dorit să devină scriitoare. Aceasta a început să scrie povești la vârsta de nouă ani, autoarea păstrând și acum mai multe caiete pline cu povești pe care le-a scris în copilărie.Abbi a început să citească ficțiune romantică la vârsta de 15 ani, fiind fascinată de cărțile scrise de Judith McNaught, Nora Roberts, Jude Deveraux și Susan Elizabeth Phillips.

La vârsta de 20 de ani, Abbi Glines s-a căsătorit cu iubitul său din liceu, alături de care este foarte fericită și fără de care simte că ar fi pierdută. Cei doi soți s-au maturizat împreună, ceea ce le-a consolidat relația.

După câțiva ani în care a scris articole pentru diverse reviste și ziare, Abbi Glines s-a hotărât să scrie o carte. Astfel a început cariera sa de autoare. Prima carte scrisă de aceasta a fost ”Breathe”.Abbi Glines adoră să scrie și consideră că scrisul este ceea ce o reprezintă. În opinia autoarei, sentimentul cel mai minunat din lume e să știe că sunt cititori care își doresc să citească ceea ce ea scrie.

Printre autorii favoriți ai lui Abbi Glines se numără J. K. Rowling, Stephenie Meyer, Jamie McGuire, Colleen HooverMadeline Sheehan, Simone Elkeles, Jennifer Echols, Liz Reinhardt, Tammara Webber, E. L. James, Rebecca Donovan, Elizabeth Reyes, Nicole Williams, K. A. Linde, Addison Moore, Tiffany King, Chelsea Fine.

Cărțile preferate ale autoarei sunt ”Pride and Prejudice” de Jane Austen, despre care aceasta spune că este o poveste de dragoste frumos scrisă, care nu se demodează niciodată și ”The Help” de Kathryn Stockett, pe care o consideră o carte genială, care o face să plângă de fiecare dată când o citește.Dintre cărțile sale, preferata autoarei este ”The Vincent Boys”.

Abbi Glines locuiește în Fairhope, Alabama, împreună cu soțul său, Keith Austin și cei trei copii ai lor, Keith Austin jr, Anabelle și Ava.Când nu scrie, autoarei îi place să-și petreacă timpul cu familia, să citească, să meargă la cumpărături și la film și să asculte muzică. Abbi, soțul și copiii săi merg foarte des la plajă, se plimbă cu barca, iar copiii pescuiesc.

Sfatul autoarei pentru cei care doresc să devină scriitori este să fie ei înșiși, să nu încerce să imite ceea ce au scris alți autori, să scrie ceea ce le place și ceea ce vor ei, să nu se dea niciodată bătuți și să scrie cât mai mult, deoarece pe măsură ce vor scrie, vor deveni din ce în ce mai buni.

Seria Rosemary Beach

Seria Sea Breeze

Seria The Vincent Boys

Seria The Field Party

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *