Autoare săptămânii: Kresley Cole

Kresley Cole a ocupat de nenumărate ori poziția întâi în topul alcătuit de New York Times, privitor la volumele cu cele mai mari vânzări, cu seriile Immortals After Dark, The Arcana Chronicles și Game Maker.Kresley Cole a primit trei premii Rita pentru cea mai bună scriitoare de cărți romantice din America și a fost inclusă în Galeria Celebrităților pentru scriitori de cărți romantice din America.Masterandă și fostă atletă, Kresley Cole a călătorit aproape în toată lumea, iar aceste experiențe i-au inspirat creațiile literare și personajele memorabile.Cărtile din seria Immortals After Dark au fost traduse în peste 20 de țări, au obținut trei premii Rita și sunt o constantă în listele celor mai bine vândute volume, atât în SUA, cât și în alte țări.Kresley Cole locuiește în Florida împreună cu familia ei și o mulțime de animale de companie.Volumul The Captain of All Pleasures, primul din seria historical romance The Sutherland Brothers, a reprezentat debutul autoarei în 2003. Aceasta serie a fost urmată în 2005 de trilogia The MacCarrick Brothers.

În 2006, Kresley Cole a publicat primul volum din apreciata serie paranormală Immortals After Dark, care numără în momentul de față 14 volume. Seria urmărește povestea creaturilor mitologice nemuritoare, care trăiesc în secret printre oameni, și a războaielor pe care acestea le poartă între ele. Seria Immortals After Dark beneficiază și de un spin-off publicat în 2012, numit The Dacians, care urmărește linia regală a Daciei, regatul vampirilor din Lore.Seria pentru adolescenți a autoarei, The Arcana Chronicles, a debutat în 2012 cu volumul Poison Princess. După ce un fenomen straniu ucide aproape toți oamenii de pe Pământ, eroina seriei, Evie, se luptă să supraviețuiască și să facă față viziunilor terifiante care o bântuie și puterii întunecate care pune încetul cu încetul stăpânire pe ea.În 2014, Kresley Cole a publicat primul volum din seria The Game Maker, The Professional. займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *