Top Atlase de anatomie

Indiferent dacă te pregătești pentru examenul de admitere sau dorești să îti împrospătezi cunoștintele, avem pregătit un top atlase de anatomie poate să îți fie foarte util pentru a-ți consolida evoluția în acest domeniu.

Vezi și 100 de cărți de medicină și atlase de anatomie Elsevier pentru studenți și profesori.

Deoarece corpul uman nu încetează în a ne uimi, avem propuneri de atlase pentru cei care studiază sau practică medicina, dar și pentru aceia dintre voi care vă vor să înţeleagă mai bine cum funcţionează acesta.

1. Gray’s Anatomy 

Gray's Anatomy for Students: Anatomia lui Gray pentru studenți ediția 4 2019
Un clasic al literaturii medicale cu o cantitate impresionantă de informaţii, text limpede şi precis şi ilustraţii clare, Gray’s Anatomy este o adiţie importantă în orice bibliotecă. Cunoscută în întreaga lume, versiunea aceasta este un triumf artistic şi ştiinţific. Cu ajutorul unor ilustraţii bogate şi informaţii la obiect, Dr. Gray a lansat această carte acum mai bine de 100 de ani, iar claritatea şi utilitatea îi sunt intacte de atunci. Fie că vrei să înţelegi tu însuţi sau să explici altora, cunoştinţele despre părţile noastre anatomice şi modul cum relaţionează ele sunt esenţiale. Cartea doctorului Gray este cea mai detaliată enciclopedie medicală şi este pentru profesionişti, studenţi la medicină şi artişti, deopotrivă.

Atlas de anatomie Gray, ediția a 3-a în limba engleză. Ediția a 2-a a atlasului este disponibilă și în limba română.

2. Atlas of Anatomy de Anne M. Gilroy.

Atlas de Anatomie, Nomenclatura latina
O resursă esenţială pentru orice student la medicină, Atlas of Anatomy cuprinde: 2400 ilustraţii color cu informaţii complete şi descriptive; corelaţii clinice pentru uzul studenţilor; explorarea fiecărei regiuni anatomice în mod intuitiv pentru o mai bună învăţare, începând cu scheletul, muşchii, organele, vascularizare, nervi; 170 de tabele pentru a sintetiza informaţiile anatomice cele mai importante; format inovativ. Atlasul vă va surprinde cu organizarea precisă a fiecărei secţiuni şi cu ilustraţiile şi detaliile sale elegante ce vă vor stimula să învăţaţi cât mai multe lucruri despre anatomie.

3. Atlas of Human Anatomy Netter 

De mai bine de 25 de ani, această enciclopedie semnată de Frank H. Netter reprezintă standardul de excelenţă în domeniu. Atlas of Human Anatomy descrie anatomia dintr-o perspectivă clinică şi are sute de ilustraţii de mână, realizate de dr. Netter. Manualul foloseşte terminologia standard anatomică şi fiecare aspect al Atlasului este revăzut şi verificat de către experţi în anatomie clinică. Cu ajutorul acestei cărţi, veţi putea explora părţi anatomice ce sunt în mod normal mai greu de vizualizat şi veţi putea studia structurile dificile; studenţii au la dispoziţie şi imagini pentru testarea pe cont propriu, videoclipuri cu disecţii, întrebări etc.

Atlas de anatomie Netter, ediția a 25-a în limba engleză. Disponibil și în limba română.

4. Sobotta Atlas of Human Anatomy, 15th ed., English/Latin

Atlas de Anatomie cu acces online pe www.e-sobotta.com este atlasul în limba engleză cu nomenclatură latină special adaptat pentru studenții la medicină preclinică. Împreună cu resursele online acest material se concentrează pe pregătirea examenelor într-un mod precis. Cele mai moderne concepte simplifică procesul de învățare- înțelegere- practică. Exemplele clinice prezintă detalii anatomice în perspectiva unui context complex și ilustrații optimizate și informații complete. Acesta vine însoțit de un material suplimentar care conține tabele concentrate pe sistemul muscular și sistemul nervos.

Pachetul conține:

– Volumul 1: Anatomie generală și Sistemul Locomotor;

– Volumul 2: Organele Interne;

– Volumul 3: Neuro-anatomie: Capul și gâtul: mușchi, articulații, nervi.

Accesul pe platforma online Sobotta completează nevoile oricărui student pentru pregătirea examenelor cu imagini detaliate, fișe de disecție, tabele și grafice în rezoluție mare.

Librarul tau personal
Top Atlase de Anatomie
займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Ioana Ristea

Sunt curioasǎ şi-mi place sǎ învǎţ, îmi sunt dragi oamenii şi imperfecţiunile lor, cred în armonie interioarǎ şi încerc sǎ mǎ joc cât mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *