Assouline Publishing

Assouline Publishing a fost înființată în 1994 de către Prosper și Martin Assouline, la Paris. Prosper lucrase înainte ca director artistic pentru multe reviste de modă franceze, iar Martin a lucrat pentru branduri celebre precum Louis Vuitton, Rochas sau S. T. Dupont. Afacerea lor are la bază ideea că frumusețea și perfecțiunea au capacitatea de a transforma vieți, iar o carte realizată cu atenție și cu impact vizual plăcut poate deschide ochii și mințile noastre.

Aceștia au dorit să aducă o amprentă luxuriantă în acest domeniu, publicând doar cărți ilustrate dedicate fotografiei, modei, arhitecturii, artei și designului în general. De asemenea, la ei găsiți și albume de călătorii sau de artă culinară. Cărțile lor sunt o sursă de inspirație continuă, pot fi cadoul perfect pentru orice persoană dragă, iar edițiile limitate realizate de ei sunt o investiție de durată.

De la noi puteți achiziționa orice carte apărută la Assouline Publishing.

Ediții de colecție:

Apariții noi:

Pentru el:

Modă:

Travel:

Design & Arhitecture

Art:

Mai multe cărți de la Assouline Publishing Corporation

 

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

1 thought on “Assouline Publishing”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *