Apariții noi Elsevier: Stomatologie

Dental Instruments

Ghid de buzunar, ediția a 5 aProduct Type: Spiral BoundPrice: 197,38 leiSubject Area: Dentistry – Dental AssistingConține peste 300 de instrumente dentare, detaliate vizual și explicate pe îndelete. Calitatea fotografiilor și a ilustrațiilor este foarte bună, iar formatul ‘de buzunar’ este practic și vă permite identificare rapidă și cu acuratețe a instrumentelor stomatologice. Ghidul, prin formatul în sine este ideal atât pentru studenți cât și pentru practicieni, oferind acces eficient la explicații relevante din domeniu.


Handbook of Nitrous Oxide and Oxygen Sedation

Ediția a 4 aProduct Type: PaperbackPrice: 309,52 leiSubject Area: Dentistry – Dentistry (General) N2O/02 este cea mai eficient metodă de sedare pentru eliberare temerilor și durerii în cazul pacienților care urmează o procedură chirurgicală- se transmite ușor, fără efecte secundare nedorite. Ediția a 3 a acestui manual de cabinet este o resursă valoroasă pentru metoda de sedare mai sus menționată. Oferă explicații pas cu pas a tehnicilor de folosire a N2O/O2, pentru o mai bună gestionare a durerii și anxietății. Nivelul la care este scrisă este potrivit atât pentru studenții la stomotalogie, cât și profesioniștilor din domeniul medical dentar. 

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *