Apariții noi Elsevier: Dermatologie

Dermatology Essentials 
Expert Consult – Print and Online
By Bolognia, Schaffer, Duncan & Ko
Product Type: Expert Consult
Price: 276,66 lei
Subject Area: Medicină – Dermatologie„Dermatology Essentials” oferă rapid răspunsurile de care aveți nevoie în privința aspectelor importante legate de dermatologie, și reprezintă un ghid în aplicarea acestora în practica de zi cu zi. Cartea este o selecție extrem de utilă a informațiilor esențiale necesare diagnosticării rapide a tuturor afecțiunilor pielii fără să fie nevoie de surse adiționale.


Local Flaps in Facial Reconstruction 
Expert Consult – Online and Print , 3rd Edition
By Baker
Product Type: Expert Consult
Price: 1,118 lei
Subject Area: Medicină – ORL 

„Local Flaps in Facial Reconstruction” vă aduce în atenție un ghid vizual detaliat și o expertiză incomparabilă, necesare pentru a obține cele mai bune rezultate în procedurile de reconstrucție facială. Fotografiile color și desenele liniare, împreună cu filmulețele despre chirurgie dezvăluie cele mai noi practici și metode eficace de reconstrucție facială  după îndepărtarea tumorilor și a diverselor defecte sau afecțiuni.


Pediatric Endocrinology 
Expert Consult – Online and Print , 4th Edition
By Sperling
Product Type: Hardcover
Price: 472,91 lei
Subject Area: Medicină – Pediatrie (General) 

Într-un singur volum, Pediatric Endocrinology oferă o acoperire completă a tuturor aspectelor științei de bază și a practicii clinice, ideală atât pentru pediatri cât și pentru endocrinologi. Expertul în endocrinologie pediatrică, Dr. Mark Sperling,  face echipă cu diverși autori renumiți pentru a vă pune la curent cu cele mai recente dezvoltări din fiecare domeniu, asigurând îndrumări neprețuite despre cum deciziile clinice pe care le luați sunt afectate de progresele tehnologice și științifice din prezent.


Clinical Biochemistry:Metabolic and Clinical Aspects 
With Expert Consult access , 3rd Edition
By Marshall, Lapsley, Day & Ayling
Product Type: Softcover
Price: 511,37 lei
Subject Area: Medicină -Biochimie 

A treia ediție a cărții Clinical Biochemistry este o lectură esențială pentru stagiari, pentru cei care se pregătesc de examinarea postuniversitară. Este și o referință neprețuită pentru toți specialiștii consacrați, atât doctori cât și biochimiști. Această carte se axează pe aspectele clinice ale biochimiei, oferind detalii despre  situațiile în care biochimia este folosită pentru a diagnostica și trata, în special este folosită pentru afecțiuni ca diabetul, boli metabolice ereditare, tulburări de nutriție, calculi renali, dislipidemii. Obținerea și interpretarea datelor clinice biochimice sunt discutate în detaliu în paginile acestei lucrări de specialitate.

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *