Apare Pretty Little Liars: Twisted!

Pretty Little Liars 01
Pretty Little Liars este una dintre cele mai de succes serii de nuvele pentru adolescenţi, scrisă de Sara Shepard. Povestea are în prim plan patru prietene care rup legătura în momentul în care lidera grupului dispare în mod misterios. Însă, după câţiva ani, toate încep să primească mesaje de la cineva care foloseşte semnătura “A” şi care le ameninţă cu divulgarea chiar şi a celor mai ascunse secrete pe care numai lidera de grup le ştia, iar de aici începe aventura.

Deşi de cele mai multe ori mai întâi apare cartea şi apoi serialul de televiziune sau filmul, în acest caz s-a întâmplat exact invers. Inițial a apărut serialul produs de compania Alloy Entertainment, iar Sara Shepard a pornit de la această idee şi a scris seria de nuvele, care a devenit ulterior baza unui alt serial de televiziune, ce a avut premiera în vara anului trecut la ABC Family.

Cărţile s-au bucurat de un succes enorm în anul 2008, iar primele patru nuvele s-au vândut în peste 400.000 de exemplare.

În plus, Sara Shepard pregăteşte o nouă carte din această serie ce se intitulează Twisted şi care va avea lansarea anul acesta pe 5 iulie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *