Anti-Valentine

Se apropie luna în care se celebrează dragostea, fluturașii din stomac, declarațiile de amor și filmele siropoase… Se umplu cinematografele de filme romance, se dau flori, plușuri și bombonele și se eliberează fițuici, pardon, certificate de căsătorie de-o zi, restaurantele se întrec în decorațiuni cu inimioare, iar lumea ar trebui să poarte ochelarii de văzut viața în roz!

Dacă ai ghinionul să nu fii îndrăgostit, să fii părăsit, divorțat, singur și fericit, atunci sărbătoarea asta nu este pentru tine! Cum să scapi de ea? Îți recomandăm 5 filme tocmai bune anti-îndrăgosteală.1. Kill Bill 1 și 2 – O capodoperă a lui Tarantino, filmul începe cu un masacru, petrecut in cadrul unei repetitii pentru o nunta. Mireasa este împușcată și își petrece 4 ani în comă. Când se trezește pornește o cursă a răzbunării împotriva lui Bill, fostul ei partener, capul ucigașilor trimiși după ea. Film ce merită văzut fie și numai pentru coloana sonoră și Uma Thurman, în chip de luptătoare kung-fu.


2. Sweeney Todd The Demon Barber on the Fleet Street – Personaje diabolice interpretate magistral de către Johnny Depp și Helena Bonham Carter într-un musical thriller produs de Tim Burton în stilul caracteristic. Răzbunarea unui om care a fost închis pe nedrept de către un judecător ce râvnea la soția și fiica lui, transformarea lui în bărbierul care “a bărbierit fețele domnilor despre care nu s-a mai auzit vreodată”, dragostea macabră a propietăresei care făcea plăcinte din carne ciudate sunt pe scurt motive de “must see”.


3. Revolutionary Road – Un film despre senzația de a fi prins fără scăpare într-o căsnicie, într-o lume convențională, într-o viață total diferită față de cea pe care ți-ai dori să o ai. Kate Winslet și Leonardo di Caprio joacă din nou împreună în “Revolutionary Road”, produs Sam Mendes.


4. What’s Love Got to Do With It? – O dramă bazată pe biografia Tinei Turner pornind de la abandonul părinților la o vârstă fragedă, trecând prin mariajul cu un Ike abuziv, dependent de droguri și violent, filmul este până la urmă o poveste inspirațională. Poți reuși și singur în viață dacă ai suficientă determinare și ceva talent.


5. American Psycho – Filmul bazat pe romanul lui Bret Easton Ellis demonstrează că un tip frumos, cu o carieră de succes, bogat și logodit nu este chiar ceea ce pare. Patrick Bateman poate părea astfel în timpul zilei, dar în timpul nopții își dezvăluie o altă natură, devenind cel care își înșeală logodnica cu prietena acesteia și care omoară oameni la întâmplare pentru a-și descărca frustrarea acumulată ziua.


Acestea sunt propunerile noastre pentru Anti-Valentine’s Day, lista rămâne însă deschisă. Alte recomandări?займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *