Another Day de David Levithan

Astăzi a fost publicat romanul ”Another Day”, cel de-al doilea volum din seria ”Every Day” scrisă de David Levithan, unul dintre cei mai apreciați autori de cărți pentru adolescenți ai momentului.

Every Day, primul volum din seria cu același nume, a fost publicat în anul 2012 și a cucerit o mulțime de cititori din întreaga lume. O poveste inedită, unică, emoționantă, profundă, fascinantă și captivantă despre complexitatea vieții și a iubirii, un roman ingenios despre dragostea adevărată, sacrificii, identitate și acceptare, ”Every Day” îi provoacă pe cititori să caute răspunsul la întrebarea: Putem iubi cu adevărat pe cineva doar pentru sufletul său, indiferent de înfățișare?
Zi după zi un alt trup, zi după zi o altă viaţă, zi după zi îndrăgostit de aceeaşi fată. ”Every Day” este povestea unui adolescent pe nume A, care se trezeşte în fiecare dimineaţă într-un alt trup, trăind o altă viaţă. Niciodată nu e prevenit în legătură cu locul unde se va afla sau persoana în trupul căreia va fi. A s-a împăcat cu situaţia lui şi chiar şi-a stabilit câteva reguli „de supravieţuire”: Niciodată să nu se ataşeze prea tare. Să evite să fie remarcat. Să nu se implice. Dar totul se schimbă în ziua în care se trezeşte în corpul lui Justin şi o cunoaşte pe iubita acestuia, Rhiannon. Regulile sale stricte nu se mai aplică, pentru că, în sfârşit, a găsit pe cineva alături de care vrea să rămână pentru totdeauna, zi după zi.
Romanul ”Every Day” a fost publicat și în România, cu titlul ”Zi după zi”.

Another Day prezintă povestea dintre A și Rhiannon prin ochii protagonistei care încearcă să descopere adevărul despre dragoste și modul în care aceasta te poate schimba.
Fiecare zi este la fel pentru Rhiannon. Și-a acceptat viața lângă iubitul ei distant și temperamental și a încetat să mai spere că relația ei se poate îmbunătăți. Până în dimineața în care totul se schimbă. Iubitul ei, Justin, se poartă total diferit și petrec împreună o zi perfectă, o zi pe care Justin nu și-o amintește în dimineața următoare. Confuză, deprimată și disperată să mai trăiască o zi la fel de minnunată, Rhiannon începe să-și pună o mulțime de întrebări. Apoi, într-o zi, un străin îi spune că acel Justin cu care a petrecut o zi incredibil de frumoasă și care a făcut-o să se simtă fericită, nu a fost de fapt Justin.

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

1 thought on “Another Day de David Levithan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *