Amanda Palmer. Arta de a cere

Trebuie să aflați mai multe despre doamna aceasta și pasiunea ei pentru tot ce face. Este  în același timp soția lui Neal Gaiman.

De multe ori nu cerem pentru că avem impresia că nu ni se cuvine, că nu am făcut suficient.  Poate această atitudine vine din educație. Îngăduiți-vă să primiți, să vă relaxați, să fiți fericite, să vă schimbați prin interacțiunea cu altcineva, pentru că numai așa se poate.

Da, cărțile sunt un mod de interacțiune cu ceilalți, eu așa cred.

Iată ce povestește Amanda Palmer “Și mass media m-a întrebat: „Amanda, industria muzicală e în declin, iar tu încurajezi pirateria. Cum i-ai făcut pe toți oamenii ăștia să plătească pentru muzică?” Și răspunsul adevărat e că nu i-am făcut. Le-am cerut ajutorul. Și prin însuși faptul de a cere, am intrat în conexiune cu ei. Și când te conectezi cu ei, oamenii vor să te ajute. E destul de nefiresc pentru mulți artiști. Nu vor să ceară. Dar nu e ușor. Nu e ușor să ceri. Și mulți artiști au o problemă cu asta. Când ceri, devii vulnerabil.”

‘When we really see each other, we want to help each other’ – Amanda Palmer

Urmăriți, neapărat 🙂

Dacă vreți să citiți cartea vă rugăm să o comandați chiar acum de la noi, de la Books Express în română, engleză, germană sau în ce limbă a mai fost ea publicată 🙂

“Îți aducem orice carte din lume pentru profesia și pasiunile tale” Books Express, librarul tău personal

Mai multe cărți TED

 займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *