Alfie Kohn revine în România

Autorul american Alfie Kohn revine în România pentru o nouă conferință de parenting, în data de 21 mai. De data aceasta va vorbi despre cum putem crește copii responsabili și mai curajoși.

De urmărit! Interviu Alfie Kohn la emisiunea Garantat 100%. 


Lui Alfie Kohn îi datorăm creșterea interesului părinților de la noi din țară pentru zona de parenting și cărțile din acest domeniu. Alfie este specialist în educație, creșterea copilului și comportamen uman.

El susține un mod de educație mai progresist și critică metodele clasice de educație precum pedepsele, recompensele, testarea standardizată și folosirea competiție în sistemul actual din învățământul actual.

Cărțile de parenting pe care le-a publicat s-au bucurat de multe aprecieri, mai ales datorită soluțiilor benefice în educație pe care le oferă și rezultatelor pozitive asupra comportamentului copiilor după aplicarea lor.

Gășiți cărțile de parenting ale autorului Alfie Kohn la Books Express. De asemenea, cartea Parenting necondiționat se afla încă de la publicarea în limba engleză în topul celor mai vândute titluri de parenting din lume.

Aici găsiți toate informațiile despre conferința lui Alfie Kohn în România.

 

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *