Ai un blog?

Pentru că ne plac blogurile personale și dorim să promovăm bloggerii care iubesc lectura, te invităm să participi activ la promoția noastră de toamnă “Citește și spune mai departe”. Alege orice carte de pe site-ul nostru www.books-express.ro și vei primi un discount de 30%, dacă vei scrie un articol despre aceasta. Fie că este vorba de o recenzie sau de gândurile tale generate de cartea aleasă, ești liber să dai orice formă ideilor tale. Important este să îți placă să citești și să dorești să împărtășești cu ceilalți experiențele tale legate de această pasiune.Singurele condiții de participare ar fi ca blogul tău să fie activ de cel puțin 6 luni și să conțină cel puțin 2 postări pe săptămână.Pentru întrebări sau informații suplimentare: oana@books-express.roPentru a beneficia de reducere, precizați în câmpul de observații numele blogului dumneavoastră atunci când faceți comanda pe site. Vom opera imediat discountul și va vom da un telefon de mulțumire. Vedeți aici cum pueți comanda chiar acum!Pe curând!займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

3 thoughts on “Ai un blog?”

  1. Eu doar ce am citit Nicholas Sparks – The Best of me si am scris despre el pe blogul meu in Engleza 🙂 Acum citesc Safe Haven. Am 7 carti de la el in format pdf :)) Mi-ar placea sa am una si in format old school (poate “the notebook”).

  2. Mi-ar placea sa particip la astfel de comentarii, dar nu vreau sa-mi fac blog personal.Poate incercati ceva pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *