Agenda ta pentru 2013 – Moleskine Peanuts Limited Edition

Agendele Moleskine sunt cele mai populare din lume, iar brandul Moleskine este deosebit de apreciat și îndrăgit pentru atributele sale. Dacă nu știai, toate agendele Moleskine sunt fabricate din hârtie fără acid, procesul de fabricare protejând mediul înconjurător. Fiind un adevărat Lovemark, acest brand a creat și sărbătorit de-a lungul timpului povești minunate, iar ediția limitată “Peanuts” este special realizată în cinstea lui Charles M. Schulz cel care a dat viață în anul 1950 acestor benzi desenate celebre.

Seria de benzi desenate “Peanuts” este considerată cea mai populară și influentă din istorie, fiind tradusă în 21 de limbi. Dar cine nu îl cunoaște pe Snoopy? Personajul a cunoscut un uriaș succes în lumea benzilor desenate, a desenelor animate, a televiziunii, a teatrului muzical și a altor domenii. De asemenea, gașca “Peanuts” este genială și se află mereu în situații amuzante, iar adorabilul și dinamicul personaj Snoopy este cunoscut pentru umorul său special.

                Agendele Moleskine Peanuts se bucură de superbe ilustrații, citate pline de umor și de asemenea, de etichete autoadezive tematice pe care le poți utiliza exact așa cum îți place. Fiecare zi este un prilej de a descoperi, de învăța, de a te amuza și de a iubi. Iar dacă ești fan “Peanuts” agendele Moleskine Peanuts sunt greu de ignorant, dar atât de ușor de îndrăgit.  🙂

Mai multe informații despre agendele Moleskine 

Author: Denora

Amestec de culoare, de fantezie și rigoare, de fragilitate și forță, iubesc oamenii și cuvintele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *