Programul de afiliere Books Express

Te invităm prin prezenta să devii partenerul nostru, asta pentru că știm că ne împărtășești pasiunea pentru lectură și lucruri frumoase.

Programul nostru de afiliere îți va aduce și un comision de 9% din valoarea comenzilor realizate de persoanele trimise de tine. Deci, de fiecare dată când un client este direcționat de tine prin intermediul programului de afiliere și cumpără de la noi, tu  primești puncte express în cont, care se pot materilaiza în produse de la noi și în bani.

Cum funcționează programul de afiliere?

Fie că ai un site sau un blog noi îți punem la dispoziție toate materialele de marketing de care ai nevoie, de la bannere și link-uri până la descrieri de produse. De asemenea, poți participa la programul nostru de afiliere direcționând clienții către site-ul Books Express prin intermediul e-mail-ului, formurilor de discuții sau rețelelor sociale. Comisionul se calculează la valoarea totală a comenzii  – cu TVA inclus (fără taxa de transport). Indiferent de modalitatea de plată a clientului sau de ridicare a produselor, tu vei primi 9%.La înscrierea în programul de afiliere Books Express, vei primi un cod unic de afiliat, pe care trebuie să îl promovezi așa cum vrei tu. De exemplu codul poate fi ACBBOOKS01, iar atunci linkul va arăta ceva de genul: http://www.books-express.ro/book/9781408704202/The-Casual-Vacancy.html?AID=ACBBOOKS01. Persoanele care vor vizita Books Express urmând acest link vor avea asociat codul tău de afiliat timp de 6 luni. Pentru toate comenzile plasate de acel utilizator în urmatoarele 6 luni pe site-ul Books Express tu vei primi un comision.Dacă ai nelămuriri și întrebări despre cum funcționează programul nostru de afiliere sau cum pot utiliza clienții codul tău de afiliat, noi îți stăm la dispoziție pentru orice informații și explicații suplimentare.Momentan programul nostru de afiliere este în perioada de testare. Dacă dorești să devii afiliat Books-Express:

 1. Dacă nu ai deja un cont pe Books Express, creează-ți unul.
 2. Contactează-ne pe email precizând contul tău Books Express și câteva detalii despre tine și modul în care dorești vei promova produsele Books Express.
 3. Noi îți răspundem și dăm startul unei colaborări de succes pentru ambele părți.

Cum revendici comisionul obținut?

Suma acumulată din programul de afiliere poate fi revendicată de către persoane juridice sau deținătorii de PFA, prin transfer bancar, printr-un contract standard de prestări servicii și factură emisă către Books Express. Valoarea minimă pentru a retrage comisionul este de 200 Lei.Pentru persoanele fizice, comisionul va fi transformat în Puncte Express ce pot fi utilizate pentru achiziționare de produse de pe site-ul www.books-express.ro.

 

Detalii și condiții generale:

 • Prin solicitarea unui cod de afiliat și înscrierea în Programul de afiliere, se consideră că sunteți de acord cu regulamentul acestui program.
 • În acest program se poate înscrie orice persoană cu domiciliul stabil în România, fizică sau juridică, indiferent de naționalitate, deținător al unui cont pe site-ul Books-Express.ro.
 • Procentul de venit 9% pentru afiliat este valabil și se aplică timp de 6 luni de la ultima accesare a bannerului sau linkului afiliat de către client.
 • Procentul de 9% câștig va reveni ultimului afiliat accesat de către client.
 • Procentul care vă corespunde din valoarea comenzii îl veți primi după ce aceasta va fi finalizată (în cazul comenziilor cu plata ramburs durata de livrare a banilor durează între 7-14 zile).
 • Programul de afiliere se aplică și este valabil doar în cazul comenzilor plasate online.
 • Afiliații nu pot folosi codul personal pentru comenzile proprii.
 • Pentru produsele care se află deja într-o promoție, procentul de câștig nu se aplică.
 • Nu sunt permise modalitățile de promovare de tip spam/mesaje nesolicitate sau orice alte practici ce contravin legii.
 • Nu vor fi tolerate tentativele de fraudare de orice natură a sistemului de afiliere. Nu vor fi acceptate încercările afiliaților de a induce în eroare clienții sau tentativele de exploatare a unor slăbiciuni tehnice ale sistemului. Toate aceste pot duce la pierderea comisionului acumulat și anularea contului de afiliat.

Dacă vrei să începi chiar acum, trimite-ne un e-mail la oana@books-express.ro cu textul ‘Afiliere’ și datele tale de contact și noi îți vom da imediat acces în program și toate informațiile de care ai nevoie.Pentru detalii suplimentare privind programul de afiliere Books Express, nu ezita să ne contactezi la adresa contact@books-express.ro. 1. Alege banner-ul care ți se potrivește sau contactează-ne pentru unul personalizat! 2. In plus ai 30% discount la orice carte despre care scrii pe blogul tău pentru tine sau pentru unul dintre cititorii tăi.3. Pentru orice întrebări  sau detalii îți stăm cu drag la dispoziție. Contactează-ne!  займ онлайн rusbankinfo.ru