9 lucruri de făcut pentru cei singuri de Valentine’s Day

În fiecare an de Valentine’s Day majoritatea cuplurilor de îndrăgostiți sărbătoresc cum consideră ei că este mai romantic, în funcție de preferințele lor.Însă, cum rămâne cu cei singuri, care se simt mereu excluși în această zi în care totul este dedicat cuplurilor? Pentru că dorim ca toți să se simtă bine în această zi, am alcătuit o listă cu lucrurile care să ne facă să ne simțim bine că suntem singuri de Ziua Îndrăgostiților. 🙂1. Plănuiți o seară a fetelor, respectiv a băieților. Mergeți la o cafea sau pur și simplu într-un local unde puteți sta de vorbă cu ceilalți prieteni singuri. Valentine’s Day nu ar trebui să se refere doar la cupluri, ci la dragoste sub toate formele ei, iar dragostea pentru prietenii voștri este cel mai bun motiv pentru a sărbători.

2. Uitați de ziua asta. Ascundeți calendarul, schimbați-l la luna martie sau pur și simplu ignorați-l. Doar pentru că Hallmark trimite felicitări cu inimioare pe ele pe data de 14 februarie, nu înseamnă că trebuie să participați. 3. Petreceți timp cu familia voastră. Se pare că acesta este cel mai bun remediu pentru orice ocazie de depresie de care nu vrei să ai parte. Stând pe canapeaua părinților poate fi foarte relaxant. Pregătiți-vă și o ciocolată caldă și amintiți-vă de vremurile în care erați adolescenți și nu vă păsa de această zi. 4. Organizați o petrecere la voi acasă. Invitați-vă prietenii singuri la o seară  în care să ascultați muzică, să vizionați filme și să dansați. 5. Vizionați filme cu actorii care vă plac și faceți o selecție de comedii care să vă reîncarce bateriile. 6. Aranjați-vă și ieșiți în oraș cu prietenii voștri single. Din moment ce nu aveți cui să-i faceți o surpriză, investiți-i în voi. În cazul femeilor, mergeți la un salon de înfrumusețare. 7. Citiți una din cărțile favorite, cele care vă binedispun sau care să vă inspire, dar care să nu aibă legătură cu cele siropoase care ne îndeamnă spre întâlniri forțate, nedorite. 8. Cumpărați-vă un animal de companie, în caz de nu aveți deja unul, care să vă scape de sentimentul de singurătate. 9. Implicați-vă numai în activități care va fac plăcere, cum ar fi un hobby. займ онлайн rusbankinfo.ru

1 thought on “9 lucruri de făcut pentru cei singuri de Valentine’s Day”

  1. sunt f. frumoase copertile,ca niste postere…idee de dezvoltare a imaginii,as dori sa va intreb.de ce inima sagetata (moarta)este simbolul dragostei(viata fericita)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *