9 idei care îți vor schimba felul cum gândești

De-a lungul vieții vin momente care ne plesnesc peste față de ne schimbă complet perspectiva asupra lucrurilor. Brusc, suntem propulsați în altă lume, încercăm să ne adaptăm și să găsim o cale de acceptare a noului. Așa e viața, de multe ori. Nu ține cont de ceea ce vrei tu și de așteptările tale, puțin îi pasă.Asta nu trebuie să ne descurajeze, ci să ne facă să ne deschidem și mai mult mintea și să îmbrățișăm schimbarea. Positive thinking leads to positive outcomes.

1. Tot ce se întâmplă te ajută să te dezvolți

Cu toții am auzit “What doesn’t kill you makes you stronger”, dar să fim serioși, câți ținem cont de asta și cât de mult aprofundăm asupra semnificației ? Când ne merge rău, numai la asta nu ne stă gândul, nu vedem decât negru în fața ochilor și ne simțim de parcă ni s-au înecat toate corăbiile. Însă doar noi înșine putem să trecem peste momentele grele și să le vedem ca pe experiențe din care să învățăm ceva. Important este să nu renunțăm și să ne ridicăm de fiecare dată căci toate trăirile, fie ele rele sau bune, ne ajută să creștem.

2. Ceea ce simțim față de oameni și situații se poate schimba și este în regulă

Perspectiva noastră asupra oamenilor și a vieții ține cont de momentul în care ne aflăm, vom simți lucrurile diferit și nu este obligatoriu să ne placă în continuare ceea ce în urmă cu ceva timp ne făcea plăcere. Suntem oameni și ne este permisă dezvoltarea.

3. Mereu vor fi decizii greu de luat

Dar acest lucru nu înseamnă că nu ne vom descurca. Va fi dureros, experiențele ne vor modela și vom avea constant ce învăța. Avem nevoie de curaj pentru a recunoaște că este nevoie de schimbare și de a accepta responsabilitatea ce o însoțește.

4. Cei care se plâng cel mai mult, vor obține cel mai puțin

Este mult mai bine să încerci să faci ceva măreț și să eșuezi decât să nu fac nimic și să reușești în asta. Totul se termină în momentul în care te plângi că nu îți iese și renunți ușor.

5. Fericirea din viața ta depinde de cum gândești

Mintea este propriul tău câmp de luptă. Este locul unde au loc cele mai multe conflicte nemiloase. Noi suntem cei mai aspri critici ai noștri. Nu ar trebui să le permitem anumitor gânduri negre să ne facă rău și să poposească în mintea noastră căci ne vor umbri judecata și ne vor fura pacea și bucuria. De aici până la depresie este un pas mic. Noi sunteam ceea ce gândim. Viața este o binecuvâtare șiartrebui să o prețuim, să o lăsăm să își facă simțită prezența în noi.

6. Te-ai născut cu abilitatea de a schimba viața cuiva

Și nu o irosi. Fii blând, fii prezent, fii cineva care contează. Dă dovadă de compasiune și răbdare față de restul lumii, împarte fericirea cu cei din jur, nu o ține doar între zidurile pe care le-ai ridicat.

7. You can best serve yourself and others by giving yourself what YOU need

That’s right, your needs matter more than you can imagine. Don’t ignore them. Sometimes you have to do exactly what’s best for you and your life, not just what seems best on the surface for everyone else. Decide this very minute to never again beg anyone for the love, respect, and attention that you should be showing yourself. Today, look at yourself in the mirror and say, “I love you, and from now on I’m going to act like it.” Because the truth is, when we practice self-love and self-respect, we give ourselves the opportunity to be happy. And when we are happy, we become better friends, better family members, and better lovers.займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Katia

Iubesc poezia, ador culorile și îmi place să împletesc într-un mod melodios cuvintele. Sunt pasionată de istorie și literatură și fac tot ce îmi stă în putință să fiu cât mai aproape de ele. Citatul care mă reprezintă este: "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."(A. Einstein)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *