9 căsătorii fericite de la Hollywood

Cuplurile de la Hollywood adoră să se căsătorească și să aibă nunți cât mai extravagante, însă funcționarea relației este o provocare pentru toate celebritățile. Însă, 9 cupluri de la Hollywood au părut să reziste tuturor presiunilor și să fie perechea perfectă. Vă întrebați care sunt acestea și dacă ele chiar există? Vedeți puțin mai jos: 1. Sir Paul McCartney și Lady Linda Eastman Paul McCartney și Linda Eastman s-au căsătorit pe data de 12 martie 1969 în cadrul unei ceremonii civile în Londra. Mariajul lor este considerat unul din cele mai de succes ale industriei, cu un total de 29 de ani. Cuplul a creat muzică în cadrul trupei Wings din anii 1970, au avut 4 copii și au avut o colaborare de succes. Mariajul a luat sfârșit când Linda a murit de cancer la sân la vârsta de 56 de ani pe 17 aprilie 1998. În anul 2008, chiar la 10 ani de la moartea Lindei, Paul McCartney a ținut să povestească pentru The Sunday Times amintirile lui alături de ea.

 2. Will Smith și Jada Pinkett-Smith Cei doi s-au cunoscut atunci când Jada a mers la audiții pentru un episod al emisiunii lui Will, The Fresh Prince of Bel Air, în anul 1990. Cei doi s-au căsătorit după 7 ani în cadrul unei nunți secrete în Baltimore pe data de 31 decembrie 1997. De atunci, Will și Jada nu numai că au crescut 3 copii, dar și-au și administrat perfect carierele de la Hollywood. Ei au fost amândoi de acord că divorțul nu este o opțiune și în prezent încă se prezintă ca un cuplu fericit.


3. Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick  Sarah Jessica Parker s-a căsătorit cu actorul Matthew Broderick pe data de 19 mai 1997 la o fostă sinagogă din New York. Însă, dupa 11 ani de mariaj, au început să apară zvonuri în legătură cu o aventură de-a lui Broderck cu o femeie de 25 de ani în timp ce Sarah filma „Sex and the City”. În ciuda problemelor întâmpinate, cuplul este încă împreună, cu un fiu și două fete gemene.   


4. Gwen Stefani și Gavin Rossdale

După 7 ani de relație, Gwen Stefani și chitaristul trupei Bush, Gavin Rossdale, s-au căsătorit pe 14 septembrie 2002 în Londra. Fiind un cuplu mai nonconformist, transportarea oaspeților spre locul în care a avut loc nunta a fost efectuată cu ajutorul unor autobuze double-decker. Deși au întâmpinat anumite probleme, asemenea multor cupluri, cei doi nu s-au despărțit și au doi copii împreună.

5. Tom Cruise și Katie Holmes Katie Holmes In this handout photo provided by Robert Evans, Tom Cruise and Katie Holmes pose together at Castello Odescalchi on their wedding day November 18, 2006 in Bracciano, near Rome, Italy. Tom Cruise și Katie Holmes și-au legat destinele în Italia pe data de 18 noiembrie 2006. Ceremonia a avut ca invitați celebri pe Will și Jada Pinkett-Smith și Brooke Shields. Fiica lor, Suri, s-a născut pe data de 18 aprilie 2006 în Santa Monica, California, iar în timp ce mama sa filmează, fiica ei se joacă pe platoul de filmare, alcătuind un extraordinar duo mamă-fiică.    


6. Sir Elton John și David Furnish Pe 21 decembrie 2005, Sir Elton John a încheiat un parteneriat civil cu David Furnish, un producător canadian de film. Potrivit declarațiilor lui Elton, el este foarte fericit, spunând că cel mai bun lucru care i s-a întâmplat a fost cunoașterea lui David și, în ciuda distanței ce îi mai desparte uneori, ei au reușit să păstreze relația.


7. Jay-Z și Beyonce beyonceandjayz.jpgJay-Z și Beyonce au ținut relația lor departe de privirile presei atunci când a început în 2002. Ei au negat că sunt împreună și au negat și mariajul lor. Nimeni nu mai știa sigur dacă se căsătoriseră sau nu. Însă, toate dubiile au fost spulberate atunci când cei doi au avut ceremonia în apartamentul lui Jay-Z în New York în anul 2008. În prezent, cei doi încă  sunt foarte secretoși în legătură cu mariajul lor și se ocupă de carierele lor.     


  8. Mariah Carey și Nick Cannon Doar 6 săptămâni le-au fost de ajuns pentru a-și da seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și că ar trebui să se căsătorească. Astfel, ceremonia a avut loc pe 30 aprilie 2008 în Bahamas. Atunci s-au lansat multe zvonuri în legătură cu mariajul care se presupunea a fi o strategie de promovare. Însă, în ciuda unei diferențe de aproape 10 ani, cei doi încă sunt împreună și au doi copii gemeni.

 


  9. Penelope Cruz și Javier Bardem Actorii spanioli câștigători de Oscar, Penelope Cruz și Javier Bardem, s-au cunoscut pentru prima dată în anul 1992 în timpu filmărilor la „Jamon, Jamon”. Însă, în presă nu a apărut nimic în legătură cu atracția dintre cei doi până în anul 2007, când au jucat împreună în filmul „Vicky Cristina Barcelona”, pentru care Penelope a câștigat un Oscar. Cei doi au început să se întâlnească după lansarea filmului, iar în 2010 s-au căsătorit în secret în Bahamas. 

займ онлайн rusbankinfo.ru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *