8 sfaturi despre viață și iubire marca Bridget Jones

Bridget Jones, unul dintre cele mai simpatice şi îndrăgite personaje literare creat de Helen Fielding şi adus pe marile ecrane de către Sharon Maguire, ne aduce (prin propria experienţă) câteva sfaturi amuzante despre viaţă, relaţii şi despre cum să cucereşti un bărbat. Iată-le:

 

  1. Ai grijă să verifici de câteva ori dacă rochia de petrecere este cea mai potrivită. Aşa cum Bridget ne-a dovedit, ar fi bine să nu ne facem apariţia în costumaţie de prostituată la o petrecere de familie.

 

  1. Prima impresie nu este întotdeauna cea mai corectă. Străinul care poartă pulover cu reni croşetat de mama lui s-ar putea să fie iubirea vieţii tale. Şi dacă spune despre tine că fumezi că o locomotivă, te îmbraci ca mama ta, bei de stingi şi că nu te mai opreşti din vorbit… chiar şi aşa s-ar putea să ai o şansă la fericire.

  1. Dacă vrei să-l cucereşti, trebuie să apelezi la “artileria grea”. Nu, nu mai arunca banii pe bikini minusculi şi invizibili din dantelă. Scoate din sertarul tău ascuns lenjeria clasică. Bridget spune că nimic nu e mai sexy decât o pereche de lenjerie intimă confortabilă – cea cu care stai prin casă de obicei.

 

  1. Nu te îndrăgosti de “băieţii răi”. Au puterea să te atragă şi să te facă să visezi cu ochii deschişi, însă nu sunt pregătiţi de o relaţie serioasă. Te vor înşela şi te vor lăsa baltă când nu te aştepţi (chiar de Crăciun, atunci când te pregăteşti să-l prezinţi familiei).

  1. Nu mixa consumul de alcool cu vorbitul în public. Îţi va ieşi un cocktail periculos, cu perle a la Bridget Jones (‘Mr… Tits Pervert’) şi vei ajunge să fii consolată tocmai de băiatul rău de care îţi povesteam mai sus.

 

  1. Cu toate astea, uneori, o porţie bună de vodka şi de Chaka Khan poate să fie singura cale de a-l uita pe nemernic,  cel care tocmai te-a înşelat – așa cum îți și spuneam că se va întâmpla.

 

  1. Atunci când eşti pregătită să escaladezi bara pompierilor, încearcă să nu porţi fuste scurte. S-ar putea să ai surprize nu tocmai plăcute.

 

  1. Poveştile cu final fericit chiar există. Fiecare dintre noi îşi va găsi sufletul pereche…într-o bună zi.

 

 займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Andreea Rau

Visez cu ochii deschişi. Citesc. Scriu. Cânt, atunci când nu mă aude nimeni. Sunt fericită, uneori. Vreau să evadez din realitate şi să-mi construiesc o lume imaginară, în care să pot trăi. Sunt ca tine. Un simplu om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *