8 roluri memorabile ale lui Ryan Gosling

Actorul născut în Canada a avut primul succes important în anii ’90, cand a interpretat un rol in filmul “New Mickey Mouse Club.” De atunci, a avut multe roluri interesante şi consistente în filme independente, dar şi de studio, lucrând împreună cu actori precum Anthony Hopkins, Sandra Bullock, Michelle Williams sau George Clooney. Ultimul său film a fost lansat de curând în Statele Unite ale Americii, filmul de acţiune “Drive”, astfel încât vă putem prezenta în continuare câteva dintre cele mai de succes filme ale sale.

1.’Remember the Titans’ (2000). Într-unul dintre primele sale pe marele ecran, Gosling a interpretat un rol mic, cel al unui membru al echipei de fotbal a liceului Virginia, în anul 1971.

2. ‘The Believer’ (2001). Câştigător al premiului Marelui Juriu de la Festivalul de Film Sundance, The Believer l-a avut în rol principal pe Gosling, interpretând personajul unui evreu ortodox care devine neo-nazist.

3. ‘Murder by Numbers’ (2002). Actorul avea 22 de ani, când acest thriller s-a lansat pe piaţă. Sandra Bullock, care a jucat rolul unui agent FBI ce trebuia să dovedească faptul că el şi Michael Pitt au ucis un coleg de şcoală, era cu 16 ani mai în vârstă decât el în acea perioadă. Timp de un an după această producţie, au fost un cuplu. Ulterior, Gosling a jucat rolul unui criminal în filmul din 2003 United States of Leland.

4. ‘The Notebook’ (2004). Gosling a câştigat un adevarat statut de idol după interpretarea sa din acest film romantic, în care a jucat alături de viitoarea sa prietenă din viaţa de zi cu zi, Rachel McAdams. Cei doi i-au interpretat pe Noah si Allie, cele doua suflete pereche, al căror celebru sărut în ploaie a devenit celebru, aducându-le celor doi un premiu MTV pentru cel mai bun sărut. The Notebook este fără îndoială cel mai popular film al lui Gosling.

5. ‘Half Nelson’ (2006). Actorul canadian a fost nominalizat pentru prima oară la premiul Oscar (şi ultima oară până acum) pentru acest film independent al regizorului-scenarist Ryan Fleck. Gosling interpretează rolul unui profesor de liceu cu un obicei ciudat în a-şi face prieteni în rândul studenţilor care îl prind în timp ce ia droguri. Chiar dacă nu a primit premiul Oscar (luat de Forest Whitaker pentru The Last King of Scotland), a câştigat totuşi Independent Spirit Award pentru interpretarea sa.

6. ‘Fracture’ (2007). “Ce nu se poate învăţa de la el, cu adevărat?”, a spus Gosling despre colegul său de platou, Anthony Hopkins. “El face totul. El face totul perfect.” Filmul regizat de Gregory Hoblit are în primplan un tânăr avocat (Gosling) şi încercările sale de a urmări un criminal manipulator (Hopkins). “Cred că filmele de acest gen fac apel la fanteziile noastre de reuşi. Cred ca vă doriţi să vedeţi dacă este posibil.”

7. ‘Lars and the Real Girl’ (2007). Gosling a fost nominalizat la Globul de Aur pentru cel mai bun actor pentru interpretarea sa din acest film. Personajul principal interpretat de actor intră într-o relaţie ciudată cu o papuşă gonflabilă pe care o comandă de pe Internet. “Când au strigat Acţiune!, eram doar eu cu ea”, a spus actorul despre cum se joacă alături de o păpuşă. “Asta m-a legat de ea. Era o conexiune reală. Şi oamenii vor râde când vor auzi ce am de spus, însă ea era cu adevărat calmantă şi liniştită când erai în jurul ei.”

8.’Blue Valentine’ (2010). Michelle Williams a jucat în rolul iubitei lui Gosling, în acest film regizat de Derek Cianfrance, ce vorbeşte despre începutul şi finalul unei relaţii. “Fără să discutăm de bugete, consider că filmele independente au tendinţa de a-şi pune mai multe întrebări şi nu pretind că ştiu aşa de mult ca marile filme, care au tendinţa de a considera că ştiu totul”, a declarat el despre acest film independent, care i-a adus încă o nominalizare la Globul de Aur.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Jovi Ene

Editor, iubitor de carti si filme, Project Manager al Filme-carti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *