8 filme in 8 ani cu incasari de peste 100 milioane de dolari pentru Jennifer Aniston

Cand ultimul film al lui Aniston, Horrible Bosses, a trecut de granita de 100 de milioane de dolari incasari, a devenit al optulea film al ei din ultimii opt ani care depasit aceasta limita de incasari. In acest moment, foarte putin actrite inseamna asa de mult la box office, lista incluzandu-le pe Angelina Jolie, Sandra Bullock, Julia Roberts, Meryl Streep, Reese Witherspoon si Katherine Heigl. A intrat Aniston pe tacute in acest grup?

Pe langa Horrible Bosses despre care vorbeam mai sus, Just Go With It, The Bounty Hunter, He’s Just Not That Into You, Marley & Me, The Break-Up, Along Came Polly si Bruce Almighty au trecut toate de granita de 100 de milioane de dolari incasari.

Pentru aceeasi perioada de opt ani, doar Jolie a avut asa de mult filme care au trecut de aceasta granita. Nu au fost contabilizate in acest top filmele de animatie, dar pentru Jolie a fost inclus filmul Beowulf, precum si: The Tourist, Salt, Wanted, Changeling, Mr. & Mrs. Smith, Alexander si partea a doua a francizei Lara Croft: Tomb Raider.

Julia Roberts a avut sase filme care au trecut peste granita de 100 de milioane de dolari pe plan international in ultimii opt ani: Eat Pray Love, Valentine’s Day, Charlie Wilson’s War, Ocean’s 12, Closer si Mona Lisa Smile. In primii ani ai carierei ei, filmele ei deveneau peste noapte blockbustere, cand era in mod clar cea mai buna actrita de la Hollywood.

Streep, care are deja peste 60 de ani, a avut cinci filme care au trecut granita de 100 de milioane de dolari in ultimii opt ani: It’s Complicated, Julie & Julia, Mamma Mia!, The Devil Wears Prada si Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events.

Witherspoon a avut roluri importante in cinci filme care au “marcat” in acest top in ultimii opt ani: Water for Elephants, Four Christmases, Just Like Heaven, Walk the Line si Legally Blonde 2.

Bullock a avut patru filme care intra in categoria despre care vorbim in acest articol: The Blind Side, The Proposal, The Lake House si Miss Congeniality 2. De asemenea, Heigl a avut acelasi numar de filme ca si Bullock, toate din momentul in care a lansat cariera in 2007, cu filmul Knocked Up. De atunci, 27 Dresses, The Ugly Truth si Life As We Know It au trecut bariera de 100 de milioane de dolari, iar Killers a ratat-o cu putin.

Author: Jovi Ene

Editor, iubitor de carti si filme, Project Manager al Filme-carti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *