8 cărți de design floral pentru pasionați

 flowers2

Fie că esti pasionat de flori si vrei ca ele sa fie potrivite în decorul casei tale sau că ți-ai propus să te specializezi în acest domeniu si să îți transformi hobby-ul într-o afacere, cărțile de artă florală sunt mai mult decât o sursă de inspirație.

Ele te pot ajuta să înțelegi principiile de combinare ale florilor, coloristica, sezonalitatea sau care sunt modurile de tăiere indicate. În cazul aranjamentelor pentru evenimente speciale, cărțile de artă florală pot servi catalog si pentru clienții tăi.

IoanaPersonal, sunt foarte încântată că acest domeniu a luat avânt si la noi, pentru că sunt de părere că tot mai multe hobby-uri ar trebui transformate în job de zi cu zi. Aranjamentele florale necesita viziune si atentie, asa cum doar un om pasionat le poate oferi, iar faptul că există tot mai multă cerere pentru specialisti în acest domeniu este un motiv în plus să investesti in pasiunea ta!

Mai jos găsiți 10 cărți de artă florală publicate de floristi celebri:

  1. Contemporary Floral Design:

Judith Blacklock a publicat la sfârsitul anului 2015 cea mai cuprinzătoare carte de artă florală a sa. Cartea Contemporary Floral Design are 470 de pagini si cuprinde principii clare de artă contemporană în domeniu floral.

2. The Flower Workshop

Cartea The Flower Workshop te ajută să depăsesti aranjamentele frumoase, să încerci ceva mai mult, mai dramatic sau chiar cu accente magice. 🙂

3. Living Wreaths

Autorii cărții fac cunoscute mai multe tipuri de aranjamente florale cu plante ierboase, simple, verzi si de efect.

4. Exploring Ikebana

Ikebana este o tehnică japoneză de aranjare a florilor, cunoscută pentru beneficiile sale în procesul de relaxare. De asemenea, aranjamentele Ikebana sunt cele mai cunoscute pentru decorarea casei.

5. The Flowers Art and Bouquets

Sixtine Dubly explorează în cartea The Flowers Art and Bouquets publicată la editura Assouline, o zonă mult mai complexă în zona aranjamentelor florale. Cartea este o adevărată enciclopedie, conține atât exemple din zona artistică, dar si un portofoliu al celor mai cunoscuți floristi din lume, de la stilul minimalist la cel elaborat.

6. Wedding Flowers

Un suflu nou în zona buchetelor si aranjamentelor pentru evenimente speciale, cartea Wedding Flowers a lui Karen Tran ne prezintă idei pentru decor în aer liber. Karen este considerată un trendsetter în zona decoratorilor florali.

7. Meaningful Bouquets

Care sunt aranjamente care transmit mesajul potrivit în funcție de intenția expeditorului? Descoperă ce buchete minunate le poți recomanda clienților si partnerilor tăi. Cartea este disponibilă pentru precomandă.

8. The Flowers

Instrucțiuni si anecdote pentru observatorul entuziast. Lisa Cooper este florist si artist de profesie si ne împărtăseste din experienta combinării pasiunilor sale. Care sunt greselile pe care le poti face într-un aranjamente si cum poți realiza ceva artistic din flori simple.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *