8 actriţe care ar putea-o interpreta pe Grace Kelly

În ultimul timp, s-a tot discutat că viaţa lui Grace Kelly, una dintre favoritele lui Hithcock, care a devenit din regina Hollywood-ului o adevărata prinţesă, va fi portretizată pe marele ecran, într-o producţie specială a lui Pierre-Ange Le Pogam. Care dintre actriţele de la Hollywood s-ar potrivi cel mai bine în acest rol foarte important?

1.-Amanda Seyfried are o apariţie închisă, cu machiaj negru la ochi şi păr negru şi scurt în următorul ei thriller, “In Time”, dar apariţiile ei blonde şi cu zâmbet dulce din comediile romantice anterioare au fost de natură să cucerească fanii. De la “Mean Girls” din 2004, Seyfried şi-a îmbunătăţit CV-ul, inclusiv prin filme horror, thrillere şi filme de mister, precum şi printr-un rol în serialul HBO “Big Love”.

2.-Carey Mulligan a fost nominalizată la premiul Oscar pentru primul ei rol major din “An Education” şi va apărea în unul dintre filmele favorite ale festivalurilor recente “Shame”, precum şi în rolul lui Daisy Buchanan din remake-ul lui Baz Lurhmann “The Great Gatsby”. Un film biografic pare a fi singurul lucru care îi lipseşte din CV-ul actriţei de 26 de ani.

3.-Cate Blanchett nu este străină de rolurile de regine: ea a portretizată pe Regina Elisabeta I în două filme, având două nominalizări la premiile Oscar (unul chiar câştigat) pentru rolurile sale. Chiar dacă actriţa are acum 42 de ani, ea a dovedit că poate juca şi în rolurile unor tinere, cum ar fi în “The Curious Case of Benjamin Button”.

4.- Gwyneth Paltrow, în vârstă de 39 de ani, ar fi mai mult decât potrivită să o portretizeze pe Kelly în cariera ei de după renunţarea la actorie, după ce a părăsit Hollywood-ul şi a avut trei copii cu soţul ei, Prinţul Rainier. De asemenea, actriţa se poate cu uşurinţă identifica cu aspectele internaţionale ale vieţii lui Kelly: Paltrow este căsătorită cu cântăreţul britanic Chris Martin şi cuplul deţine o casă în Londra.

5.-Rachel McAdams a urmat o cale similară cu cea a partenerei sale din “Mean Girls”, Amanda Seyfried, şi a interpretat mai multe roluri în comedii romantice şi thrillere. Deşi sunt zvonuri că va interpreta un rol important în următorul proiect al lui Terrence Malick, să joace rolul unei vedete clasice poate fi următoarea sa mişcare.

6.-Diane Kruger a îmbracat deja ceva din stilul lui Grace Kelly, atunci când a interpretat importanta figura istorică a Elenei din Troia în “Troy” sau când a jucat-o pe Maria Antoaneta în filmul francez “Farewell My Queen”. Cu un CV ca acesta, Kruger nu ar avea nicio problemă în a intra în pantofii lui Grace Kelly.

7.-Jessica Stroup ar trebui să se vopsească blondă mai întâi, dar starul din Beverly Hills 90210 seamănă foarte mult cu tânăra Grace Kelly.

8.-Charlize Theron a câştigat premiul Oscar pentru interpretare şi are deja farmecul necesar pentru a juca un rol pe care l-ar impune portretizarea lui Grace Kelly. Şi, la vârsta de 36 de ani, este îndeajuns de tânără pentru a o interpreta pe Kelly inclusiv în anii ei cei mai buni, când a jucat în filmele lui Hitchcock.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Jovi Ene

Editor, iubitor de carti si filme, Project Manager al Filme-carti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *