7 sfaturi pentru un ten perfectCum facem să scăpăm de efectul de “mască” ce apare din cauza fardurilor folosite în mod greșit? Am pregătit câteva sfaturi care să vă ajute să obțineți un ten perfect:

1. Mențineți-vă pielea în formăCu cât pielea este mai sănătoasă, cu atât necesită mai puțin machiaj. Dacă este curățat corespunzător, exfoliat și hidratat, veți observa că aveți nevoie de puțin corector și de o cantitate mult mai redusă de fond de ten.2. Aplicați întotdeauna baza de machiajDacă aplicați prima dată o bază de machiaj, corectorul și fondul de ten se vor întinde cu ușurință, în loc să se adune în ridurile fine. Și crema hidratantă funcționează, însă, nu la fel de bine. Trucul este de a aplica fondul de ten la un minut de la utilizarea bazei de machiaj sau a cremei hidratante – înainte de a fi absorbite de piele în totalitate.
Bobbi Brown Makeup Manual
3. Aplicați corectorul înaintea fondului de tenOdată ce aplicați corectorul, nu veți avea nevoie de mult fond de ten, potrivit specialistului în makeup Bobbi Brown. Utilizați corectorul sub ochi, în jurul nasului și pe bărbie. Când aplicați corectorul, să vă concentrați în jurul nasului.4. Aplicați cum trebuie fondul de tenDacă doriți o acoperire mai mare, utilizați o pensulă pentru fondul de ten și începeți întotdeauna în centrul feței, îndreptându-vă spre margini. Să fiți foarte atente la gât, deoarece în mod contrar se va vedea unde v-ați oprit cu aplicarea fondului de ten, având un aspect de “mască”.5. Utilizați un burete, o pensulă sau propriile degeteNu există un mod greșit de a aplica fondul de ten. Depinde de preferințele voastre. Unii artiști makeup preferă pensulele pentru a aplica fondul de ten. Acestea permit accesul în toate zonele dificile. Pentru a face acest lucru, puneți un bob de fond de ten în palmă, iar apoi luați cu pensula și aplicați-l pe față. Alți artiști makeup consideră că utilizarea propriilor degete încălzesc fondul de ten, iar astfel se întinde mai bine pe față. Un burete oferă o acoperire mai mare, însă, depinde ce preferați.6. Nu vă aruncați fondurile de ten și corectoarele de nuanțe greșiteGăsirea culorii potrivite a fondului de ten și a corectorului poate fi descurajantă, de aceea vă recomandăm să solicitați ajutorul unui specialist de la magazinele specializate. În acest fel puteți să le încercați înainte de a le cumpăra. Însă, dacă deja aveți câteva care sunt nepotrivite, procedați precum artiștii makeup și amestecați culorile nepotrivite pentru a o obține pe cea perfectă.7. Calmați pielea roșiaticăDacă aveți o piele roșiatică, această tentă ar trebui calmată cu fond de ten pe bază de galben sau verde. Cele pe bază de roz vor înrăutăți problema. De asemenea, încercați un blush tot pe bază de galben, cum ar fi piersica, în locul unei nuanțe roz. займ онлайн rusbankinfo.ru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *